Haber Microsoft, DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazını Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft, DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazını Duyurdu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft, resmi bloğu üzerinden Lumia cihazlarıyla uyumlu yeni bir taşınabilir Şarj cihazı daha duyurdu.

• Pil kapasitesi: 6000mAh
  • Şarj konnektörleri: Micro-USB, USB
  • LED göstergeleri: Pil seviyesi göstergesi
  • Şarj çıkış akımı: 1500 mAh
  • Şarj giriş akımı: 1500mAh

Lumia serisiyle uyumlu renkleri, taşımaya yardımcı olan boyutuyla DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazı 6000 mAh kapasiteye sahip.

DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazı %80 doluluk oranına yaklaşık olarak üç saat içinde ulaşırken, %100 kapasiteye ulaşması ise dört saati buluyor.

Mat Beyaz, parlak yeşil ve parlak turuncu renk seçenekleri bulunan DC-21, 39 € / 49 $ USD fiyatla Ekim ayında mağazalardaki yerini alacak.

Boyutlar
  • Genişlik: 43.9 mm
  • Yükseklik: 99.5 mm
  • Kalınlık: 25.4 mm
  • Ağırlık: 145 g
  • Kablo uzunluğu: 25 cm

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve beats

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
resim yok mu resim? :) 6000 mAh de iyiymiş ha :aha:

PureFood

PureFood

Üye
Bu aletler nasıl mantıkla çalışıyor ? Şimdi bu şarj aletini şarj ediyoruz önce prizden dolduruyoruz, sonra yolda belde sıkışınca hemen USB kalbosuyla şarj ediyoruz içindeki doluluktan öyle mi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu aletler nasıl mantıkla çalışıyor ? Şimdi bu şarj aletini şarj ediyoruz önce prizden dolduruyoruz, sonra yolda belde sıkışınca hemen USB kalbosuyla şarj ediyoruz içindeki doluluktan öyle mi :)
Aynen öyle hatta istersen şarj aletini şarj ederken diğer tarafına da telefonu takıyorsun. İkisini birden şarj edip yola çıkıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
beats

beats

Üye
Artık çıkış akımlarını arttırmaları lazım, tamam tüm cihazlar için ortak ürün çıkarıyorlar ama hızlı şarj özelliği olan cihazları da görmeliler. Haber için teşekkürler.

emz

emz

Üye
:tşk:
Ama bende dc-16 var:ehe

emz

emz

Üye

Microsoft, resmi bloğu üzerinden Lumia cihazlarıyla uyumlu yeni bir taşınabilir Şarj cihazı daha duyurdu.

• Pil kapasitesi: 6000mAh
  • Şarj konnektörleri: Micro-USB, USB
  • LED göstergeleri: Pil seviyesi göstergesi
  • Şarj çıkış akımı: 1500 mAh
  • Şarj giriş akımı: 1500mAh

Lumia serisiyle uyumlu renkleri, taşımaya yardımcı olan boyutuyla DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazı 6000 mAh kapasiteye sahip.

DC-21 Taşınabilir Şarj Cihazı %80 doluluk oranına yaklaşık olarak üç saat içinde ulaşırken, %100 kapasiteye ulaşması ise dört saati buluyor.

Mat Beyaz, parlak yeşil ve parlak turuncu renk seçenekleri bulunan DC-21, 39 € / 49 $ USD fiyatla Ekim ayında mağazalardaki yerini alacak.

Boyutlar
  • Genişlik: 43.9 mm
  • Yükseklik: 99.5 mm
  • Kalınlık: 25.4 mm
  • Ağırlık: 145 g
  • Kablo uzunluğu: 25 cm

Abi biraz pahalı olmuş :|

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
En güzeli DC-18 :cool

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve Aybin.Kilic
braayn

braayn

Üye
1520 kullanıyorum kafam rahat...

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino ve B.A.R.O.N
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ah bi de DC-19 satışa çıksa. DC-16 kullanıyorum çok yetersiz.

• Beğen
Tepkiler: emz
PureFood

PureFood

Üye
Aynen öyle hatta istersen şarj aletini şarj ederken diğer tarafına da telefonu takıyorsun. İkisini birden şarj edip yola çıkıyorsun.
Oooh iyiymiş almak lazım ha, yolda belde deli işe yarar da, paraya bakınca geri çekildim. Yok mu ucuz yollusu :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Oooh iyiymiş almak lazım ha, yolda belde deli işe yarar da, paraya bakınca geri çekildim. Yok mu ucuz yollusu :D
en ucuzu şuan dc-16 50tl civarında 2000mah ancak biraz kayıp oluyor ve %80-85 civarlarında dolum yapar anca acil durumlar için yeterli bence bende kullanılıyorum yeterli oluyor bana

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Pahali

emz

emz

Üye
Ah bi de DC-19 satışa çıksa. DC-16 kullanıyorum çok yetersiz.

Bende de dc-16 var. Hatta kuzenim s3 mini kullanıyor ama o bile aldı çok beğenip. Peki kapasitesi nasıl? Eğer yüksek, yeterli ise alırım ama fiyatı biraz uygun olmalı. Çok pahalı olabiliyor :(

PureFood

PureFood

Üye
en ucuzu şuan dc-16 50tl civarında 2000mah ancak biraz kayıp oluyor ve %80-85 civarlarında dolum yapar anca acil durumlar için yeterli bence bende kullanılıyorum yeterli oluyor bana
kayıp oluyor falan derken hocam nedir kaybolan ? anlayamadım

dakamon

dakamon

Üye
Xiaomi battery bank aldım 10400mah kapasiteli 820 yi 4 kere rahat şarj ediyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kayıp oluyor falan derken hocam nedir kaybolan ? anlayamadım
şöyle bir şey cihaz sarj yaparken arada ısınıyor bu nedenlede belirli bir mah. ısıya dönüşüyor yani buna ne neden oluyor bilmiyorum telefonun fazla enerji çekmesimi veya tam tersimi belki sarj yapılırken telefonu kullanılırkende oluyor hem telefon hemde cihaz ısınıyor bu durumlarda sarjdan çekip 10dk sonra tekrar takıyorum diğer modellerde de vardır sanarım dc-16 da böyle bir şey var yani