Microsoft bu sefer çok iddialı wp8 güncelleme geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft bu sefer çok iddialı wp8 güncelleme geliyor
Windows Phone 8'e Güncelleme Yolda Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows
Phone 8 kullanıcılarının ilk günlerden itibaren
dile getirdiği sorunları Microsoft, Apollo Plus ile
çözmeyi planlıyor. 27/11/2012 08:45 Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8'e sahip cihaz alan kullanıcıların çeşitli sorunlardan şikayetçi olduklarını sizinle burada paylaşmıştık. Yeni işletim sistemi kullanıcılarının rastgele reset ve şarj sorunu ile başlayan şikayetlerini Wi-Fi ve ses sorunları da takip edince Microsoft hemen yeni güncelleme çalışmalarına başladı. Apollo Plus kod adına sahip olduğu belirtilen güncelleme Windows Phone 8'in büyük güncellemesi olmayacak ama şuana kadar
belirtilen sorunlar ile küçük hata düzeltmelerini
içerecek. Yani bir nevi 8.0.1 sürümü gibi
düşünülebilir. Şikayetlerin haricinde Microsoft'un Windows Phone 8'e VPN desteği koymayı planladığı biliniyor ama bu özellik büyük ihtimal bu
güncellemeye yetişmeyecektir. Ayrıca özellikle iOS ve Android işletim sistemlerinden Windows Phone 8'e geçiş yapan kullanıcıların yokluğunu çok fazla hissettiği
"Bildirim Merkezi" eksikliği konusunda da Microsoft cephesinden Thomas Fennel, şirketin canlı kutucuklara çok fazla odaklandığını belirtip
gelen geri bildirimler doğrultusunda "Bildirim Merkezi" hakkında tekrar değerlendirme yapacaklarını belirtmişti. Bu açıklamayı göz
önünde bulundurursak Windows Phone 8'in önümüzdeki güncellemelerinde "Bildirim Merkezi" görme ihtimalimizin az da olsa olduğunu belirtmekte fayda var.

Kerim.

Kerim.

Üye
gelsin bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt