kerem.krmoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
N8 telefonum var güncellemelerde microsoft apps i güncellerken bir sorunla karşılaşıldı diyor bunun sebebi nedir sonra ovi suitedende denedim ordada bir süre doluyor aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım güncelliyemedim telefonumu ?
3.5 34 yeni güncelledim ovi suitide
- - - Eklendi - - -
maalesef güncellemenizi alırken bir sorun çıktı n8-00 telefonunuzu normal olarak kullanabilirsiniz.lütfen güncellemeyi tamamlamak için daha sonra tekrar deneyin diyor telefondan güncellerken
- - - Eklendi - - -
3.5 34 yeni güncelledim ovi suiti, maalesef güncellemenizi alırken bir sorun çıktı n8-00 telefonunuzu normal olarakkullanabilirsiniz.lütfen güncellemeyi tamamlamak için daha sonra tekrar deneyin diyor telefondan güncellerken
2-3 oldu deniyorum olmuyorKullandığınız belle sürümü nedir ? Ayrıca bende ilk etapta hata aldım sonra ovi suiti tamamiyle kaldırıp yenide indirip kurdum sorun düzelmişti ölede deneyebilirsiniz
kaldırdım baştan yükledim ovi suiti ama yine olmadı bu microsoft uygulaması hakkında bilgi verirmisiniz birde tam olarak bu güncellemedeki programlar neler ?
- - - Eklendi - - -
2-3 oldu deniyorum olmuyor
Belle sürümünü tekrar yükleyeceğim şimdi ardından güncellemeleri yaparım öyle bir deniyim
yaw bende de sorunsuz yüklendi ama ilk kurulum yapılmıyor e-mail şifre belirliyorum ölece bekliyor bağlantı kurulamıyo diyor nasıl kurulum yapacaz kayıt ettirecez bunu ?
Burda detaylı bilgiye ulaşırsın. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
walla bişey anlamadım desemnereye bakmam gerekiyor bahsettiğim olay bu.
burda bilgileri yazıyorum oturum açılıyor falan diyor sonra bu hatayı veriyor.
Sonucu bildirirsinizYa yükledim yine olmuyor yeniden yükledim belle sürümünü telefona
Sonucu bildirirsinizYa yükledim yine olmuyor yeniden yükledim belle sürümünü telefona
Yarıda mı kesildi peki ?
Sonucu bildirirsiniz
- - - Eklendi - - -
Burda detaylı bilgiye ulaşırsın. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya yükledim yine olmuyor
Yoo rica ederim bir anektod daha paylasayim bende wifide nedense ayni sorun oldu mobileden giris yaptı.sonra da rehber ve dosya senkronize islemleri cikti.Bende kullanmıyorum acıkcası.cok agirlasıyor telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?