Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mıcrosoft apps hakkında yardımm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderatör2475
Üye
Konu Sahibi
mıcrosoft apps hakkında yardımm
telefonu güncelledım yukledım ama hesap açamadım etkı alanı falan yazıyo nasıl oturum açcam lync , doc connect , one note , broadcast bunlar için hesap oluştura bılen varmı kullanıcı ad şifre falan soruyo
catdog136
Üye
vallahi o güncelleme sorunlu biraz.. Ben o güncrllemrden sonra sms gitmemesi sorunuyla karşılaştım gönderilemiyordu sms. Programları silsen bile fayda etmiyordu. Soruna gelecek olursak bende çözemedim bir türlü, live id istiyor; hotmail, windows live id zatne ama yinede bağlanamadım bende..
telefonu güncelledım yukledım ama hesap açamadım etkı alanı falan yazıyo nasıl oturum açcam lync , doc connect , one note , broadcast bunlar için hesap oluştura bılen varmı kullanıcı ad şifre falan soruyo
Ben kurdum ve kullandım arkadaşlar. Ama söylenen gibi sanırım bazı sıkıntılar var ki tel bazı bazı sapıttı bende sildim gitti. Üstelik ofis paketi bilgileri intenette saklanıyor, buda süreki net bağlantısı gerektiriyor.
[ENGİN]
Üye
manuel sildiysen hafızada yer kaplamaya devam eder yıne
aslında tekrardan flash atasım varda çok useniyom ya
[ENGİN]
Üye
uygulamaları widgetleri yeniden yüklemek var tabii
SilentOne
Üye
hemde nasıl once hafıza kartı biçim tele hard format sonra flash tele resimler müzikleri yükle haritaları yükle sonra teli hackle uygulamaları kur sonra modları mod ayarlarını yap ölme eşşeğim ölme
[ENGİN]
Üye
işin zor valla
SilentOne
Üye
yada kendime özel cfw çıkartacam kendim kullancam da rom hafızasına tüm programlar ı nasıl sığrcam çokta iyi modlamayı bilmiyom orjinal yazılama 3 5 tane bişi atıyordum işime yarayan ole kullanıyordum s60v5 de
neysen bir gün mutlaka yapıcaz