bazı sunumları normal ofis programları açmıyor sırf onun için yüklüyorum yoksa bulaşmazdım neyse şimdi devam etmeye başladı yüklensin bakalım olmazsa kaldırırım sms sorunu sekronizasyonlardan dolayı olabilirHiç bulaşma ona, sms sorunu var üstüne c:de 60 mb yer tutuyor..
denemiştim onu açmıyor malesefsmart office kur herşyi açıyor
Hiç bulaşma ona, sms sorunu var üstüne c:de 60 mb yer tutuyor..
denemiştim onu açmıyor malesef
anladım da pek zararı olmaz yararı olacaksa önemli değil yani
kurduktan sonra kaldırsan bile telde mb boyutu kalıyor soft formatla ancak hafızayı arttırabilirsın
lync olan sorunlu kapatamıyosun uygulamayı kullanıcı adı vs
anladım da yükleme daha şimdi bitti ne kadar uzun sürdü gerçektende sabır işi. o değilde yüklendi dedi ama uygulamarda ne bir simgesi ne de widgetlarda widgetini gördüm nedenseBen yükledim Uribaju kardeş ama maalesef beklediğim gibi çıkmadı, office dökümanları için Quickoffice'i kullanıyor, anlayacağın paket bir işe yaramaz, dosya ve belgeleri internet üzerinde saklamaya çalışıyor. Çok fazla kurcalamadım ama bende de tam 35-40 Dk. sürmüştü yüklemesi, sonrasında sorun olmadı, çalışıyordu ama arkadaşın da dediği gibi C'nin 60-70 Mbyte'ı gitti, sonrasında Microsoft Office deyince bildiğin word ve Excel olmadığını görünce silip attım, Sadece Onenote benzeri bir araç vardı Ms Office'e benzeyen gerisi bir işe yaramaz. Word dosyası aç dediğimde QuickOffice'i kullanıyor, eeee ne anladım ben bu işten ??? Silsem de C'de 60-70 Mbyte halen kayıp, soft Format atmadım da ...
denemiştim onu açmıyor malesef
önerin için sağol ama o da işe yaramadı benim açmak istediğim sunumları ilerletmiyor sadece 1.sunumu açıyor gerisini açmıyor nedense bazı sunumları onunla açabildim ama bazılarını onunlada açamadım neyse bu da olmazsa artık vazgeçicem bu iştenYeni versiyonu çıkmıştı, yatay ekran sorunu vardı silmiştim, ama sensation kardeş sorunu halledip yeni dosyayı koymuş, daha 3-5 gün önce denedim gayet güzel ve çok başarılı. Hatta bu versiyonunda (1.8.0 ver.) multi touch özelliği de eklenmiş, Google Docs ile senkronize edilebiliyor, ben bir çok sunuyu açıp denedim ...
---------- Eklendi @ 12:37:57 ---------- Yazıldı @ 12:37:08 ----------
Teli kapat aç, o zaman geliyor simgeler ...
valla gelmediği iyi oldu vazgeçtim zatenBiliyor musun benimde bu smart teller içinde en büyük sıkıntım bu Office proğramı ... İçlerinde en iyisi Win Mobile üzerindeki Office 2010 paketi. Bildiğin PC'deki Office yaw, microsoft işte kendi tarafını sağlam tutuyor, diğer firmalarınki ise hep kısıtlı. Birinde bir özellik var diğerinde yok. Bu nedenle 3 ayrı Office paketi var telde, QuickOffice, Pixcel Smart Office ve Documents To Go ...
Yüklediğin Ms Office'e gelince, ilk yüklemede bende de aynı olmuştu sanırım, simgeler vs. bişiy gelmemişti. Tekrar kurulumu başlatıp, o bitmek bilmeyen dakikaları yine beklemiştim ve bu sefer olmuştu ... Haydi kolay gelsin ...
birdaha yüklemem bir saat bekletiyo birde microsoft ofis işini nokia iyi düşünmüş ama stabil hale getirememiş sorunları var yoksa bayağı faydalı aslında diğer söylediğin programlarıda denedim ama şu yatay ekran sorunu olan dışındakiler hep aynı temele kurulmuş gibi biri açmıyorsa diğeride açmıyor yakında nokia bir el atar belki..nasıl bir sms sorunu oluyor microsoft apps yükleyince?