Microsoft Apps Güncellemesi (09.02.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bir işe yaramaz bunlar..microsoft uygulamaları vereceklerine tarayıcıyı adam etsinler..

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bizim tarayıcı daha adam olmaz....adamlar google chrome'u güncelledi android ICS'e biz hala 2 sayfa zor acyoruz adamlar pc'den daha iyi giryo internete telefondan

Hakan2635

Hakan2635

Üye
lütfen konuyu dağatmayalım arkadaşlar...

79mm79

79mm79

Üye
ben tekrar sildim. Ayarlardan otomatik başlatmayı kaldırdığım halde telefonu kapıtıp açtığımda açılıyordu. Bide anladığım kadarıyla internet üzerinden sadece dosyaları senkronize etmek için kullanılıyor ne gereği varki ?

cyber

cyber

Üye
süper bunlar özellikle onenote

Castiel91

Üye
link verseniz? Powerpoint mi var sadece word excel gelmemiş mi güncellemede?

huso1905

huso1905

Üye
word excel dosyalarını açabiliyorsunuz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
word excel i quick office ile de açabiliyorduk

ben ısrarla tarayıcının geliştirilmesinden yanayım..önce açıkların kapatılması gerek..tarayıcı yapamıyorsan da basacaksın parayı google'a chrome koyacaksın telefona..

AKI1

Üye
Microsoft app ın ilk paketi bu. ikinci paket ise yılın 2. çeyreginde gelecek. Exel world gibi ana office programları bu pakette olacak

SilentOne

SilentOne

Üye
1. paket çok saçma

----------Eklendi @ 02:08:30 ---------- Yazıldı @ 02:02:07 ----------

hiç beğenmedim :D

Castiel91

Üye
aynen ya.. hangi iş adamı (en azından türkiyede) iş yeriyle ilgili işlerini lync ten yapar ve hangi blogger symbian kullanıp ta düzenler bloğunu.. saçma beyler.. 2. çeğrekte word excel powerpoint için yükleriz bekleyelim sallayın şimdilik microsoft apps pekıcını mekıcını

alibyr1

Üye
ben tekrar sildim. Ayarlardan otomatik başlatmayı kaldırdığım halde telefonu kapıtıp açtığımda açılıyordu. Bide anladığım kadarıyla internet üzerinden sadece dosyaları senkronize etmek için kullanılıyor ne gereği varki ?

Nasıl sildiniz acaba.Tam olarak telefondan kaldırmak mümkün mü?

sinan özgür

Üye
etki alanı adı nedir ne yazıcaz

Hakan2635

Hakan2635

Üye
ne işe yaradığını bilen yokmu? ayrıca nasıl çalıştığına dair bir bilgisi olan?

cemal344

Üye
Aradaşlar şifre falan istiyor hesap mı oluşturma lazım buna.

covar

covar

Üye
bende yükledim ama cok sacma şeyler yükledi telefona bana lazım olmayan programlardan hepsini sildim telefondan kaldırdım

aykutozkann

aykutozkann

Üye
çok az sayıda şirketin kurumsal sistemlerine internet erişimine olanacak veriyor ama çok mantıksız. onun yerine direk skydrive ile tüm dosyaları eşleyen bir program, daha gelişmiş bir msn (görüntülü görüşme destekli) yapılabilir. az kitleye hitap eden şeyler bunlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Üst Alt