Haber MicroSD'li Galaxy Note 5 Geliyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
"says that the dual SIM version of the upcoming Galaxy Note 5 will feature a microSD slot. The slot will be a hybrid slot like the one seen on Samsung’s Galaxy A series that will allow users to either use a second SIM card or opt to expand their storage instead."

(Yanlışlıklar olabilir.) Note 5'in çift sim kartlı versiyonunun microSD slotuyla geleceği söyleniyor. Bu slot Galaxy A serisinde görülen slot gibi hibrit olacak istenirse sim kart girişi için kullanılabilecek ya da bunun yerine hafıza yükseltmesi için kullanılabilecek.
Translate kullanmadan adam akıllı çevirde görelim o zaman

Hitap tarzın hiç hoş değil. Herkesin ingilizcesi olmayabilir. Biliyorsan sen çevirebilirsin bilmiyorsan şikayet etmezsin.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğin hibrit teknolojisini bilmediğim için ingilizce metni kopyaladım bende. @Türe paron sen çevirmişsin :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Madem böyle güzel bir özellik var S6 Edge Plus için de çift simli modelin 2.simi microsd yapılabilir?

Türe

Türe

Üye
Madem böyle güzel bir özellik var S6 Edge Plus için de çift simli modelin 2.simi microsd yapılabilir?

Uygunsa tabii yapılabilir. Ama @~N.A.W.Y~ gibi ben de aynı slotu nasıl bu özellikle yapabileceklerini merak ediyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy A serisinde madem yapıldıysa onlara bakıp anlayabilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Demek istediğimi anlamamışsın. Eğer ki sen 2 tane sim kartı takarsan microsd karta doğal olarak yer kalmayacak. Fakat eğer sen tek sim kart kullanıyor isen, diğer 2. Sim kart girişi boşta kalacağı için o girişe microsd kart takabilirsin. Bu kadar basit bunuda anlayın lütfen dahada basitleştirilemez en basit anlatım.

The Pancar

The Pancar

Üye
Anladım hocam

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Teknolojiyi baya geliştirmişler ama anlamadığım bir nokta var tek hibrit slot mu yoksa sim kart slot + hibrıt slot mu

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Teknolojiyi baya geliştirmişler ama anlamadığım bir nokta var tek hibrit slot mu yoksa sim kart slot + hibrıt slot mu
Tek slot ta tek giriş. Yani bazı cepler gibi tek slotta çift Çekmece değil öyle olursa çok iyi lakin çihaz kalın olur biraz.

bozok_tr

bozok_tr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve teknolojibaronu
man20

man20

Üye
hibrit şeklinde olması iyi olmuş. 2. slotu istediğin gibi kullanabilirsin. Umarım sadece bu şekilde telefonu çıkartır. Çünkü artık micro-sd'siz telefon çıkartılmaması lazım.

Emre

Üye
(bknz: Grand 2 Çift Sım)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
hibrit şeklinde olması iyi olmuş. 2. slotu istediğin gibi kullanabilirsin. Umarım sadece bu şekilde telefonu çıkartır. Çünkü artık micro-sd'siz telefon çıkartılmaması lazım.
Tam tersi artık çoğu amiral gemisi iphone tarzı yapıyor. Sabit batarya ve sd siz model

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Takipçi Satın Al

Üst Alt