Arkadaşlar size kesin çözüm buldum 7310 'da denenmiştir .Eğer bilgisayarınızda bluetooth usb modem varsa mcro sd kart şifreli olsa bile dosyalara erişip pc 'ye atabiliyorsunuz . BiR tEşEkkÜr yetEr
Arkadaşlar çok istiyosanız gidin bi telefoncuya tamir vs. program versiyon atan bi yere gidin . Madem bu kadar önemli kartınızdakiler 3 tlye kırıyor telefoncular yerine göre değişir tabi.
Arkadaslar ben sıze yardımcı olabılırmıyım bılmıyorum ama bunun ıcın hafıza kartı kırıcı alet ler var flash disk gibi bişey ona takıyorsunuz ve bı sure bekledıkden sonra kırılıyor ama bunun ıcın ıcındekıler sılınıyor noT alıntı değildir kendi bilgim +Reppp
arkadaşlar BEN BULDUM! İLK ÖNCE TELEFON HAFIZASINA FEEXPLORER VEYA X-PLORE FİLAN YÜKLEYİN SONRA ŞİFRELİ KARTI TAKIN AÇIN TLFONU X-PLOREYİ VEYA FE EXPLORERİ AÇIN TELEFON HAFIZASINA GİDİN SYSTEM DE BİTANE MMC İLE ALAKALI Bİ DOSYA VAR ONU HEX VEYA ANSİ EDİTÖRLE AÇIN BİSÜRÜ YAZI ÇIKACAK YAVAŞ YAVAŞ AŞAĞI İNİN OARDA Pmmc diye bişi yazacak oradan sonra yazan şey sizin şifrenizdir!!!!
arkadaşlar bendede sorun vardı tek çözüm format armak oldu onuda 5800xm de yaptım herşey silindi ama alsun yinede işe yarıyor
uygulamalar dosya yön. hafıza kart biçimlendir %100 oluyor. micro sd kartlar için.
Allahıım yaa vallaa aglıcam sınırımee !!!
Bakın bendee usb yok , hafıza kartımı hıc bı bılgısayar tanımıyorr vee şifreı unttum Allah kahretsin yaa !
telefona atılcak bı program yokmu ya :''(((((((
Yaaaaaaaaa lütfen yardım edin