michael jackson'a guinness

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
michael jackson'a guinness
Michael Jackson’ın pop müziğe katkıları, artık Dünya Guinness Rekorlar Komitesi tarafından da tanındı.

ABD’li pop müzik yıldızı Michael Jackson, tam 8 Dünya Guinness Rekorları Sertifikası almaya hak kazandı.

Guinness Rekorlar Komitesi, Jackson’ın tüm zamanların en başarılı sanatçısı, yılda 100 milyon dolar kazanan ilk sanatçı ve sahneye çıkması için en fazla para ödenen sanatçı olduğunu teyid etti ve tescilledi.

Michael Jackson’a sertifikaları, Londra’da düzenlenen bir törenle verildi.

Jackson’ın 1982 yılında çıkardığı ‘Thriller’, dünyada bugüne kadar en çok satan albüm olarak Rekorlar Kitabı’na geçmişti.

‘We are the World’ de hâlâ en çok satan single olma özelliğini koruyor.

kaynak:ntvmsnbc

jöly

Üye
ben çok severim gerçekten de çok başarılı hak etmiş ödülü tebrikler :yurube::yurube::yurube::yurube:

perfectlover

Üye
Bence "siyahken beyaz olan ilk insan" olarak Guinness'e girseydi, daha unutulmaz olurdu.

serseri_lucifer

Üye
baska söze gerek yok ...the king of pop, rock and soul

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Micheal jackson bence haketmiş....

mjj_mjj

Üye
sitenize daha şimdi üye oldum.çünkü çok üzüldüğüm bir olay oldu.michael jacksonın son hali öcüüüüü.die bi konu açılmış.ve birbirinden rezil cevaplar yazılmış.sırf bu yüzden şimdi bu siteye üye oldum.ama kiltlenmiş konu.eğer kilitli olmasaydı gerçekten çok ağır laflar edebilirdim.ama onların seviyesine düşmemek adına hiç bir şey yzmıyorum.acaba onlar bu adamı hiç tanımak istediler mi?şarkılarının bi sözüne baktılar mı?ya da bu adamı anlamak istediler mi?16 yaşındayım ve 2.sınıftan beri dinliyorum ben bu adamı.ben michael jacksonı tanıdım,anladım ve sevdim.bu yaşta bunları yapıyorsam.ve onlar bi insanı bile anlamak istemiyorlarsa,işin tam ne olduğunu bilmiyorlarsa o onların bileceği iş..michael jacksona maymun diyorlar ama.bi aynaya baksalar acaba ne görücekler.bi hayvan bile görmeyecekler.çünkü onlar hiç birşey.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...