mfu iphone tus klidi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasak122

Üye
    Konu Sahibi
mfu iphone tus klidi sorunu
beyler mfu iphone war tus kilidi acılırken kılıc sesi gibi cıkıyor bir turlu kapatamadım sesizdede aynısı war nasıl kapatırm

EnverYigit

EnverYigit

Üye

Evet arkadaşlar elinde bu telefondan mevcut olupta tuş sesini kapatıp açarken, telefon sessizdeyken bile çıkan gıcık kaptığınız kılıç sesini kapatmayı göstereceğim..

evet şimdi ana menüden telefon menüsüne giriyoruz numara çevirir gibi

*#856633# > mühendislik kodu

giriyoruz ve mühendislik ayarları açılıyor..

Buradan

Ses > Normal Mod > Melodi > Ses0

a geliyoruz burda çıkan sayıyı yandaki yukarı aşağı tuşlarıyla "0" a getiriyoruz ve ayarlaya basıyoruz..

daha sonra geri ye tıklayıp işlem sonunda "Parametre Güncelleştir" çıkacak burda evet e basın..

İşlem bu kadar.. Bazen telefonu kapatıp açıldığında çalışıyor kapatıp açın siz yinede ;)

Bu kadar arkadaşlar benimde alıp parçalayasım geldiği bu kılınç sesinden kurtulmuş olduk..

Kendi telefonum bu denedim çalışıyor bende kurtuldum yaptım sizinle paylaşayım dedim..

Bir teşekkür yeter arkadaşlar..

brovnet2000

Üye
çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk teşşşşşşşşşeeekkkürr ederim.....

macinstein

Üye
Hay Allah senden razı olsun kardesim ya... Çok teşekkürler...

BYDRACULA

Üye
paylaşım için teşekkürler de bnde de bundan var ama ses0 da 32 yazıyo ve onu düşüremiyorum zaten ekranda tuşlar da yok yardım ederseniz sevinirim....

katilcep

Üye
bende aynı sorunu yaşıyordum büyük yardımcı oldun kardeş sağolasın yaa kafayı yiyodum o ses yüzünden. ses0ı düşürdüm yine gitmedi bende ses1i düşürdüm tekrar düzeldi bu sefer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...