MfÖ Agu Dİyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
MfÖ Agu Dİyecek
<span style="color:#FF0000">MFÖ &#39;Agu&#39; Diyecek</span>

11 parçalık albümde Özkan Uğur&#39;un &#39;G.O.R.A.&#39; filminin soundtrack&#39;i için yaptığı &#39;Olduramadım&#39; adlı şarkı da yer alıyor. MFÖ&#39;nün Turhan Yükseler, İskender Paydaş, Can Şengün, Gültekin, Cengiz Tuncer, Göksun Çavdar, Altuğ Öncü, Reha Koçer, Hamdi Akatay ve Ferda Özbekligil gibi müzisyenler ile çalıştığı; kayıt ve miksleri MİAM, İmaj, FT ve İskender Paydaş Stüdyoları&#39;nda yapılan albümün ilk video klibi &#39;Sarı Laleler&#39; isimli şarkıya çekilecek.

Yeni MFÖ albümünün adına, &#39;AGU&#39;nun hikâyesine gelince... İşin içinde Cem Yılmaz&#39;ın parmağı var. Grup üyeleri Alanson&#39;un evinde yeni albüm için isim düşünürken sıkıntıdan kendi isimlerinin baş harflerini bir kağıda yazarlar. Alanson&#39;un A&#39;sı, Güner&#39;in G&#39;si ve Uğur&#39;un U&#39;su bir araya gelince &#39;AGU&#39; ortaya çıkar. Grup kâğıdı masanın üzerine bırakır. Birazdan Cem Yılmaz&#39;la buluşulacaktır. Yılmaz gelir ve kâğıdı görünce "Ooo ağabeyler yeniden doğum ha, agu" der.

MFÖ vefakar dinleyicisi olarak albümün çıkmasını bekliyorum.

turgay89

turgay89

Üye
resim yakıo yalnız

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
evet resimleri ortalığı yakıyor özellikle özkan yakışıklı karizma adammış

G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(turgay89 &#064; Apr 9 2006, 08&#58;57 PM) [post=312457]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
resim yakıo yalnız
[/b][/quote]

bencede

kikaksk

kikaksk

Üye
4 gözle bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...