Mezardan Çıktı Hastanede Öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Mezardan Çıktı Hastanede Öldü

Kalp Krizi Sonucu Öldü Diye Gömülen Şahıs Mezardan Sağ Çıktı, Hastanede Yeniden Vefat Etti

Şanlıurfa'da kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilerek gömülen İbrahim Halil Acaba (35) isimli şahıs, mezardan bir gün sonra canlı çıktı.

İddialara göre olay şöyle gelişti: İbrahim Halil Acaba (35) isimli şahıs, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Şahıs, öğle namazından sonra Onikiler Mahallesi Mezarlığı'na gömüldü. Acaba ailesi, oğulları için kurdurduğu taziye evinde gün boyu dualar etti. Bir gün sonra halası, dua okumak için yeğeninin mezarına gitti. Ancak mezardan gelen sesleri duyunca korkarak hemen taziye evine geldi. Mezardan gelen ses üzerine belediyeye haber verildi. Ekiplerle mezar açıldığında bir kez daha şok yaşandı: Acaba'nın mezar içinde oturduğu ve gözünden yaş aktığı görüldü.
İbrahim Halil Acaba'yı mezardan çıkartan belediye işcisi Mehmet Çolak şunları söyledi: "Arkadaşlarla mezarı kazdık. Rahmetliyi mezarın içinde oturur şekilde buldum. Burnundan kan gelmişti. Ortadoğu Sağlık Merkezi'ne götürdük. Orada bize Acaba'nın hayatını kaybettiğini söylediler."
Acaba'nın bugün, öğle namazından sonra tekrar toprağa verileceği belirtildi.
</SPAN>

kol@j

kol@j

Üye
kimbilir ne zaman nerede? ibret olsa birde bize keşke...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
1 gün sonra canlı çıkmış,toprağın altında yarım saat kefenli dur bakalım sağ çıkabiliyomusun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm:allalla:

Revengeful

Emekli Yönetici
:(:(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
aynen ondan mert

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pek inandırıcı değildi..

Paranoya

Paranoya

Üye
İbret olsun tüm insanlığa .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadıgım şu yarım saat kefenin(tabutun) içinde kalsan ölürsün havasızlıktan bu adam 1 gün yaşamış :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya aslı yok 3-4 gün önce tv de seyrettim..akrabalarının uydurmasıymış..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır ozaman abi :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Komik geldi yaw :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
walla banada öyle geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt