iremm Üye ne güzel konular varmış yaw brz didikliyim maxiyi --------------- Ekleme --------------- iceboy' Alıntı: Seni ne kadar cok seviyordum, degerimi simdi mi anladin? Madem oyle en azindan burada beni mutlu et. Ruhuma bir Fatiha oku. Ve bir zahmet topragimida sulayiver. Haftaya tekrar gel... Bende Seni Seviyorum Genişletmek için tıkla ...
ne güzel konular varmış yaw brz didikliyim maxiyi --------------- Ekleme --------------- iceboy' Alıntı: Seni ne kadar cok seviyordum, degerimi simdi mi anladin? Madem oyle en azindan burada beni mutlu et. Ruhuma bir Fatiha oku. Ve bir zahmet topragimida sulayiver. Haftaya tekrar gel... Bende Seni Seviyorum Genişletmek için tıkla ...
iremm Üye kurtoğlu85' Alıntı: 2005 yılının konusu bide Tebrikler irem Genişletmek için tıkla ... didikleyecem dedimya 2005lere kadar gittim
kurtoğlu85' Alıntı: 2005 yılının konusu bide Tebrikler irem Genişletmek için tıkla ... didikleyecem dedimya 2005lere kadar gittim
sakarya:zekit Üye Ölüm Diğer Bir Dünyaya Açılan Kapıdır Boşuna Ağlamayın Sizde Geleceksiniz ER YA DA GEÇ