Meyzu M8 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recsoft

Üye
    Konu Sahibi
Meyzu M8 Yardım
ARkadaşlar merhaba ben meyzu m8 cep teli aldım fakat resimlerde felan bakıyorum temasını değiştirebiliyorlar daha başka program felan kuraibliorlar acaba kurabileceğim programlar hangileri yarım edermisiniz lütfen ?

mcikbal1997

Üye
java destekli pro jükle jar yada jad uzantılı olsun

yaban_cicegi

yaban_cicegi

Üye
teması nasıl değişiyo ben değişmiyo sanıyodum :)

22646

Üye
Temanın değiştiği falan yok. Telefon parasına göre çok iyi bir telefon. En büyük özelliği wifi ve java destekliyor olması. Bende Meyzu M8 kullanıyorum kullananlara birkaç tavsiyem var...
İnternette rahat dolaşabilmek için Opera mini 5 Beta proğramını kullanın. Mesaj yazmak zor geliyorsa biraz kolaylık yapalım Iphone sms adlı bir proğram var onu kullanın. (veya tırnak büyütün). Telefon ekranı çok çabul çizildiği için mümkünse üzerindeki koruyucu sticker ı çıkartmayın. Telefonun bataryası 1000 mAh olduğu için şarj yönünden biraz sıkıntılı eğer şarjın fazla gitmesini istiyorsanız 3D Sensor, Bluetooth ve wifi seçeneklerini kapalı tutun. Tabiki birde ekran ışığı var. Gündüz 5. seviye akşam 1.seviye başka türlü olmuyor :) .

yaban_cicegi

yaban_cicegi

Üye
öneriler için tşkrler :)) :)

kosezade

kosezade

Üye
keşke bu telefonu almasaydın diger iphone benzerleri vartı veya vertive v650

yaban_cicegi

yaban_cicegi

Üye
opera 5 i kullanıyom ama bu Iphone sms i araştırdım ama bulamadım yrdımcı olur musunuz :)

semmih96

Üye
aynen bende bulamadım aslında buldum ama inderme linki yoktu....

yaban_cicegi

yaban_cicegi

Üye
bulan olursa bi zahmet yazsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt