Mevlüt'ün favorisi Fenerbahçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Mevlüt'ün favorisi Fenerbahçe
Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Fransa Ligi'nde oynamaktan zevk aldığını, fakat amacının futbol hayatına bir gün İngiltere'de devam etmek olduğunu söyledi.

Türkiye'deki hiçbir futbol kulübünden resmi bir teklif almadığını belirten Mevlüt, ileri bir tarihte Türkiye'de oynayabileceğini söyledi. Genç futbolcu, ilk etapta Avrupa'da futbol oynayabileceğini kanıtlamak istediğini vurgulayarak, "Henüz 22 yaşındayım ve tecrübemi artırmak istiyorum. Henüz Milli Takım'a ağırlığımı koyamadım. Bunun sebebini, Milli Takım'da oynadığım günlerde üzerimde olan baskıya bağlıyorum. Artık özgüvenim ve tecrübem arttı. Eğer bana Milli Takım'da tekrar görev yapabilme şansı tanınırsa, tüm kapasitemi gösterebilirim. Bu benim için büyük bir onur olur" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lille'in çok iyi bir takım olduğunu, buna rağmen turu geçen tarafın Fenerbahçe olacağını tahmin ettiğini söyleyen Mevlüt, "Alex, defans derinliğine vereceği paslarla tehlikeli olabilir. Fenerbahçe'nin Avrupa liglerindeki tecrübesi Lille'e göre çok fazla. Favori olarak Fenerbahçe'yi görüyorum. Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki başarılarından gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

Bu arada genç futbolcu, ağustos, kasım ve aralık aylarında taraftarlar tarafından Paris'in en iyi fubolcusu seçilirken, ligin ilk yarısının da en iyi futbolcusu ünvanını aldı.
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Birgün Fenerde görmek isteriz..ama ihtiyarlayınca değil..
 
arslansem

arslansem

Üye
Lille diyemezdi sanırım :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt