Mevlit Kandili Mesaj Gönder - Hazır Mesajlar - En Güzel Mesajlar 2014

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Mevlit Kandili Mesaj Gönder - Hazır Mesajlar - En Güzel Mesajlar 2014
Sizler için hazırladığımız bu konuda en güzel Mevlit kandil mesajı, hazır Mevlit kandili mesajları, Mevlit kandili mesaj gönder ve Mevlit kandili mesajı 2014 gibi başlıklar hakkında bilgiler sunduk.

1- Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Hayırlı kandiller. .

2- Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

3- Kalpler vardır, sevgiyi yasatmak için, İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için.

4- Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz su dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlit kandiliniz mübarek olsun.

5-Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini basımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

6- Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Mevlüt'den kandili iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun.

7- Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.
 


Üst Alt