nopapeny Üye 'TUĞ'' Alıntı: Metro Revision PRO by daeva112 - S60v5 Genişletmek için tıkla ... bana bunun beyazı lazım ya
'TUĞ'' Alıntı: Metro Revision PRO by daeva112 - S60v5 Genişletmek için tıkla ... bana bunun beyazı lazım ya
CilginTurk1 Üye C5-03 de çalişmadi.Ikonlar cok hoş ama s^3 icin galiba bu - - - Eklendi - - - gallery.mobile9.com/f/2519997/ Bu tema ile ayni mi yoksa farkli mi ?
C5-03 de çalişmadi.Ikonlar cok hoş ama s^3 icin galiba bu - - - Eklendi - - - gallery.mobile9.com/f/2519997/ Bu tema ile ayni mi yoksa farkli mi ?
only_download Üye sülümandönmez' Alıntı: temada sorun yok Genişletmek için tıkla ... senin müneccimlerle aranda bişey mi geçti?
sülümandönmez' Alıntı: temada sorun yok Genişletmek için tıkla ... senin müneccimlerle aranda bişey mi geçti?
Süleyman Üye only_download' Alıntı: senin müneccimlerle aranda bişey mi geçti? Genişletmek için tıkla ... 89 yaşında olan sensin. sana sormalı. Temayı sırf sen söyledin diye yükledim. hiçbir sorun yok. Tel 5800
only_download' Alıntı: senin müneccimlerle aranda bişey mi geçti? Genişletmek için tıkla ... 89 yaşında olan sensin. sana sormalı. Temayı sırf sen söyledin diye yükledim. hiçbir sorun yok. Tel 5800
Furkan Emekli Üye only_download' Alıntı: senin müneccimlerle aranda bişey mi geçti? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hitabımıza dikkat edelim.
only_download' Alıntı: senin müneccimlerle aranda bişey mi geçti? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hitabımıza dikkat edelim.
AnKaRaLi dıablo Üye Ustune gelince goruntu degisio ama secilmio tema bozuk diyor genede paylasim icin
azrock Üye Çalışanlar ne yaptı da çalıştı bir anlatsalar? Son Tuğra 1.1 var, telefon C5-03 tema bozuk diyor.
x-scarface Üye Rompatcher yamalarını kapatıp yükleyin ve restart çekip temayı öyle seçin bakalım çözülecek mi arkadaşlar Ben bu temayı burdan alıp zamanında yazılımda bile kullandım bozuk olması imkansız.
Rompatcher yamalarını kapatıp yükleyin ve restart çekip temayı öyle seçin bakalım çözülecek mi arkadaşlar Ben bu temayı burdan alıp zamanında yazılımda bile kullandım bozuk olması imkansız.
codblackops2 Üye tema bozuk hatasını opera mini ile indirirseniz verir.ben şu an opera mobile ile indirdim ve yükledim, şu anda kullanıyorum.konu için de
tema bozuk hatasını opera mini ile indirirseniz verir.ben şu an opera mobile ile indirdim ve yükledim, şu anda kullanıyorum.konu için de
sekajmer Üye n97 de calismadi sisteme gomulenide denedim birisi cozeblrmi belle topbar icin harika bi tema tam aradgm cinsten yinede tesekkurler
n97 de calismadi sisteme gomulenide denedim birisi cozeblrmi belle topbar icin harika bi tema tam aradgm cinsten yinede tesekkurler