Metro İstanbul uygulaması,

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Metro İstanbul uygulaması,

  • Free
  • Category:
  • Updated: 01 October 2010
  • Current Version: 1.1
  • 1.1
  • 3.4 MB
  • Language: English
  • Developer: Arox Bilisim Sistemleri A.S.
  • © Arox Bilisim Sistemleri A.S.

  • Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence

Requirements:Compatible with iPhone and iPod touch. Requires iOS 4.0 or later.

Customer Ratings

Current Version:

10 Ratings
All Versions:

Description

-- TÜRKÇE -- (English Below)
Metro İstanbul uygulaması, İstanbul'un
- Metro, Tramvay, Nostaljik Tramvay, Füniküler, Metrobüs, Banliyö
hatlarını içermektedir. Uygulama İstanbul'daki raylı sistemler hakkında verdiği hat bilgileri, sefer saatleri, durak bilgileri vb. bilgiler ile raylı sistemlerin kullanımını kolaylaştırmaktadır.
Metro İstanbul Uygulamasında yer alan hatlar:
- Aksaray - Havalimanı
- Taksim - 4 Levent
- Zeytinburnu - Kabataş
- Güngören - Bağcılar
- Topkapı - Habibler
- Kadıköy - Moda
- Taksim - Beyoğlu
- Taksim - Kabataş
- Avcılar - Söğütlüçeşme
- Sirkeci - Halkalı
- Haydarpaşa - Gebze
Yukarıda yazılan hatlar hakkında ilk sefer saati, son sefer saati, istasyon sayısı, sefer süresi ve sefer sıklığı gibi genel hat bilgileri ve hat duraklarının gösterildiği hat resimleri yer almaktadır. Bu resimler üzerinde yakınlaştırma/uzaklaştırma işlemleri yapılabildiğinden hat duraklarını kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.
Uygulamada ayrıca tüm hatların aktarma noktalarıyla birlikte gösterildiği genel hatlar haritası da vardır. Bu haritayla İstanbul'daki raylı sistemler ve metrobüs hatları bir arada görülüp, aktarma noktalarındaki bağlantılar sayesinde o aktarma noktasından hangi hatlara geçiş yapılabileceği kolayca bulunur. Hat resimlerinde olduğu gibi tüm hatların gösterildiği bu harita üzerinde de yakınlaştırma/uzaklaştırma işlemi yapılabilmektedir. Bu sayede istenilen hat yakından incelenebilir ya da raylı sistemin bütünü görülebilir.
Uygulamada durak adına göre arama yapılabilir. Durak adına göre arama yapıp o durağın bulunduğu hatlara ulaşabilirsiniz.
Uygulamanın 'En yakın durak' özelliği ile bulunduğunuz konuma en yakın raylı sistem durağını 'Google Maps' üzerinde görebilirsiniz. Ayrıca 'Google Maps' haritası üzerinde raylı sistem hatlarının duraklarını da işaretlenmiş olarak görebilirsiniz.
Ayrıca uygulama İngilizce ve Türkçe olmak üzere 2 farklı dil seçeneği de sunmaktadır. Ayarlar bölümünden dil seçeneği kolayca değiştirilebilir.

-- ENGLISH --
Metro İstanbul application contains
- Metro, Tramway, Nostalgic Tramway, Funicular, Metrobus, Commuter
lines of İstanbul. Application eases the usage of rail systems giving information about İstanbul's rail systems like line information, timetables, station information and so on.
There are also general information like first trip time, last trip time, number of stations, trip time period and frequency of trips about the lines that are written above. You can also find images of the lines that are written above with the station. You can zoom in and zoom out on images so you can easily examine the stations of lines.
Also there is a general map that contains all the lines together and with their transfer stations. With that map at the application, you can see the rail systems and Metrobus lines on an image altogether. Through the links on transfer stations, you can easily see that at which station you must change on the rail system. There is also zoom in and out functionality on that general map. So selected line is closely examined or the whole rail system can be viewed.
There is a search functionality according to station names. You can type a station name and make search inside lines and see the lines that are contains that station name.
Through the 'Nearest Station' functionality of the application, you can see the nearest station of rail system on 'Google Maps' according to your current location. Also all the stations of rail system are marked on 'Google Maps'.
Application offers 2 different languages including English and Turkish. Language selection can easily be changed at setting page.


What's New In Version 1.1

Push notification eklendi.

iPhone Screenshots









Customer Reviews

Harika



by Kutluboğa Cok faydali eksiksiz bir progam... Bir de iett icin ypilmasi lazim...

Basarili



by vcelikbas basarili bir uygulama.

Güzel



by MaXaKaL Güzel bi uygulama olmuş tebrikler. iett için de hareket saati diye başarılı bi uygulama mevcut tavsiye ederim.



 
  • Beğen
Tepkiler: ercanwins, cptalperen ve OğuzcanAbi


OğuzcanAbi

Üye
saolasın paylaşım için
 
cptalperen

cptalperen

Üye
isatnbullular için ideal ;) evyallah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt