Metro Icon Pack ==> Apex-Holo-...[1200+][10 Ağustos]

Sponsorlu Bağlantılar

anticor92

anticor92

Üye
    Konu Sahibi
Metro Icon Pack ==> Apex-Holo-...[1200+][10 Ağustos]
Arkadaşlar bu temayı düzenledim ve.
Şu anda 1200+ ikon ekledim. Ama bazı telefonalrda kodlar farklı olabiliyor. Bu nedenle eksik ikonların listesini gönderirseniz sevinirim.İkonlar 144x144 px ve 16 tane de ikon arkaplanı var.
7 tane HD wallpaper ekledim.Bu android uygulama/tema işinde yeniyim ve yakın zamanda üye oldum google play'e. Bu nedenle Google Playden indirirseniz çok sevinirim. Biraz önlere çıksın tema ve geliştirici adı :)
Zaman geçtikçe yeni ikonlar ekleyeceğim. Bu aralar finaller yaklaşıyor. 2 hafta kadar pek uğraşamayabilirim. Sonra devam :D
Teşekkürler Maxicep AİLESİ. 2008 den bu yana (Eski kullanıcı adım kayboldu tabi :) )
İndirme linki :

[/URL]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sevinc KARACA, Symbianizer, redfoxqq ve 1 kişi daha

KayraBey

KayraBey

Üye
Eline sağlık...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eline sağlık :good:

anticor92

anticor92

Üye
    Konu Sahibi
Teşekküre ediyorum. İndirip puan vermeniz dileğiyle :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
vay be adam hep 5 yıldız almış :D :D

• Beğen
Tepkiler: anticor92
anticor92

anticor92

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı güncelledim. Nerdeyse bütün launcherları destekliyor ama en uyumlusu şimdilik apex. diğerleriyle bazı ikon sorunları var. Onları da zamanla düzeltmeye çalışacağım.Şu anda oturdum pc başına ve ikon ekliyorum. 110+ civarı bir ikon ekleyeceğim bugün. Bir de yapabilirsem uygulamaya Türkçe dili ekleyeceğim. Eksik gördüğünü ikon varsa buradan yazın eklerim boş vaktimde. Teşekkürler..42 tane ikon eklendi.
Boyutu 144x144 px yapıldı.
192 px'e gerek yok sanırım :)
Telefonu kasmasın diye. xxhdpi destekliyor. Deneme imkanım yok , deneyemedim ama :D

Ertan.D

Ertan.D

Üye
Bu aralar Nox ikon paketinden sıkılmıştım ve yeni bir ikon paketi arayışı içerisindeydim.Gerçekten güzel olmuş.Ellerine sağlık. :)

anticor92

anticor92

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar Nox ikon paketinden sıkılmıştım ve yeni bir ikon paketi arayışı içerisindeydim.Gerçekten güzel olmuş.Ellerine sağlık. :)
Teşekkürler. Şu sıralar ikon düzenlemeye çalışıyorum. Ve bazı sorunları da düzeltim bir de ikon ekleyip bugün-yarın bir güncelleme daha yapmayı düşünüyorum.
Yıldızınızı da bekliyorum :)

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Gayet güzel görünüyor :D az ram harcıyorsa kullanabirim

• Beğen
genco15

genco15

Üye
Gayet hoş görünüyor cm 11 yenı temasında kullanabılır mıyız dırek?

• Beğen
Ertan.D

Ertan.D

Üye
Teşekkürler. Şu sıralar ikon düzenlemeye çalışıyorum. Ve bazı sorunları da düzeltim bir de ikon ekleyip bugün-yarın bir güncelleme daha yapmayı düşünüyorum.
Yıldızınızı da bekliyorum :)
Benden tüm Türk geliştiricilere 5 yıldız zaten her zaman. :) Kolay gelsin.

• Beğen
denizruhu

denizruhu

Üye
Tsekkurler eline sağlık :)

• Beğen
anticor92

anticor92

Üye
    Konu Sahibi
Gayet hoş görünüyor cm 11 yenı temasında kullanabılır mıyız dırek?
CM 11 için değil. Şimdili değil. Ona da sıra gelecek ama. Önce ikon sayısını biraz da arttırmalıyım :)
Fotoshop üzeinde çalışıyorum, ikon düzenlemeyi daha geliştirmem gerek :)
Gayet güzel görünüyor :D az ram harcıyorsa kullanabirim
Ram bilmiyorum ama 5-6 MB olduğuna göre az harcaması gerek :)
Sıkıntı çıkartmaz yani..Arkadaşlar temayı uygulamaya çevirdim. Yani eksik ikonlar falan varsa oradan direk bana mail yoluyla eksik ikonlarınızın listesini gönderebilirsiniz. Uygulamaya oy vermek için direk g..Play sayfasına yönlendiriyor ve-veya launcher için hangisini istiyorsanız ve yüklü değilse sizi direk g.play sayfasına yönlendiriyor. Duvar kağıtlarını da değiştirdim. Lütfen eksik ikon varsa ikon istek' seçeneğinden tıklayın ve eksik olanları işaretleyin sonra da otomatik bana mail atsın. Teşekkürler..

adanalı1

adanalı1

Üye
:tşk:

anticor92

anticor92

Üye
    Konu Sahibi

Ben teşekkür ederim. Eksik ikon vs varsa direk uygulama üzerinden listeyi gönderirseniz sevinirim. Eksik ikonları da eklemeye çalışırım diğer güncellemede.1000+ ikon var şimdi ama telefondan telefona bazı kodlar değişiyor. O nedenle lütfen eksik olan ikonları ikon istekten seçin ve listesini bana mail ile uygulama üzerinden direk yokkayın. 1 dakikanızı almaz :) [4 Haziran]Reklam ekledim. Reklama tıklayıp uygulamayı indirseniz çok sevinirim. Öğrenciye bir katkınızolsun be arkadaşlar :)
Şu finaller geçsin eksik ikonları da eklemeye çalışacağım. Bu 10-12 gün boş vaktim yok.Konu Ve İkon Pakedi Güncellendi!!!

10 AĞustos Sabah 6:52

Son düzenleme:
SHS

SHS

Üye
Linke de el at, Google Play açılmıyor

anticor92

anticor92

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Linki

Üst Alt