man20
Üye
o zaman o etmiştir. çünkü durduk yere banlayamazlar. bide ban yapabilmeleri için ekran görüntüsü almak zorunda ispatlayabilmek için (f12 tuşu ekran görüntüsü alıo).
Küfür etmedim ben neden yediğimi de bilmiyorum ve küfür etmemÇarı tek ben kullanmıyordum 2 kişi idik
kişiden kişiye değişebilio ama ben çok seviyorum 3 yıldır oynuorum ama beceri ve yetenek gerektiren bi oyun yani. oyunu öğrenene kadar sıkılabilirsin ama öğrendikten sora zevkliNAPMIŞSINIZ SİZ YAHiç beklemediğim kişilerden oyun oynadığınu duyuyorum :O Ben runes of magicde 41 level olmuştum en fazla ama en yüksek level55 idi. Ama çok güçlüydüm. Büyücüydüm. 50 levellik adamları bile yeniyordum. Püf noktası ticaret mantığında. Serverin yöneticisi ile arkadaş oldum bana herşeyi anlattı 2 haftada öğrendim para kazanmayı Bu arada bahsettiğiniz oyun gerçekten güzelmi yaw
yooo asla sıkılmam. Zaten ben böyle zor oyunları seviyorum. Benim oynadığımdada sadece ticareti 1 ayda öğrenioyorsun. Ha senin bahsettiğin oyunu oynamayı öğrenmekse onu doğuştan biliyorumo zaman o etmiştir. çünkü durduk yere banlayamazlar. bide ban yapabilmeleri için ekran görüntüsü almak zorunda ispatlayabilmek için (f12 tuşu ekran görüntüsü alıo).
- - - Eklendi - - -
kişiden kişiye değişebilio ama ben çok seviyorum 3 yıldır oynuorum ama beceri ve yetenek gerektiren bi oyun yani. oyunu öğrenene kadar sıkılabilirsin ama öğrendikten sora zevkli
Abi ben üşendim admine söylemeye nolur sen bi güzel yaz benim içinde. Hatta kime göndereceğimi söyle bende atayım...paki ban yiceksin bu tavırlarınla adminle konuşacağım
praetor a çoktan gönderdim
yooo asla sıkılmam. Zaten ben böyle zor oyunları seviyorum. Benim oynadığımdada sadece ticareti 1 ayda öğrenioyorsun. Ha senin bahsettiğin oyunu oynamayı öğrenmekse onu doğuştan biliyorum
- - - Eklendi - - -
Abi ben üşendim admine söylemeye nolur sen bi güzel yaz benim içinde. Hatta kime göndereceğimi söyle bende atayım...
Ha güzel. Abi benim doğum tarihim yanlış girilmiş yani ben sallamıştım foruma kaydolurken
praetor a çoktan gönderdim
praetor a mesaj at selamımı söle o düzeltir
Ha güzel. Abi benim doğum tarihim yanlış girilmiş yani ben sallamıştım foruma kaydolurkenOnu nasıl düzelticem
Tam olarak isim ney? Praetor mu yoksa predetor felanmı ?
praetor a mesaj at selamımı söle o düzeltir
tatlım foruma tıkla en aşağı in orda yöneticileri göster var ona tıkla orda gözüküo bütün admin, mod vs.
bu çocuk beni öldürcek
bu çocuk beni öldürcek
Evet hemde uranyumla
bu çocuk beni öldürcek
Bulabilsemtatlım foruma tıkla en aşağı in orda yöneticileri göster var ona tıkla orda gözüküo bütün admin, mod vs.
tam adı praetor
ondan korkulur
olum bak acı yanımda iphonedo.com un admini olacak
Evet hemde uranyumla
Hiç bişey anlamadım ....olum bak acı yanımda iphonedo.com un admini olacak
Haklısın Alev ablacımo zaman o etmiştir. çünkü durduk yere banlayamazlar. bide ban yapabilmeleri için ekran görüntüsü almak zorunda ispatlayabilmek için (f12 tuşu ekran görüntüsü alıo).
-
Kızların yaşı sorulmuyo bizimki neden soruşuyo hani nerde eşitlik hani o şey eşitlikLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başı acayip yaa
Kızların yaşı sorulmuyo bizimki neden soruşuyo hani nerde eşitlik hani o şey eşitlikneymiş bu ya süper
I phone 5 in ekranı daha büyükmü olacak die soruyo adamda olabilir dio. Olabilir değil olacak. 4.0 inç olacak...
başı acayip yaa
diğer videolarınıda izle
I phone 5 in ekranı daha büyükmü olacak die soruyo adamda olabilir dio. Olabilir değil olacak. 4.0 inç olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?