Metin2 pvp kurcam Bilisim tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Metin2 pvp kurcam Bilisim tavsiye
Pvp kurcam ama hango bilisimi onerirsiniz ruzgari gecen sene kurdum hic begenmedim

Never Back Down

Never Back Down

Üye
akıllı bilişim

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam daha once ruzgarsa kurdurdum destek yok parayi yatirana kadar her telefonu aciyo parayi yatirinca bidaha iki uc gune bi telefona bakiyo oyu duzgun degil oynuyosaniz biliyosunuzdur varsa deneyimleriniz paylasirmisiniz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
hala metin2 pvp ye raabet varmı yani getirisi var mı

yoksa keyfi mi kurcaksınız

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hala metin2 pvp ye raabet varmı yani getirisi var mı

yoksa keyfi mi kurcaksınız
Hoxam raabet olarak gecen yaz 1350 tl lik edit item satmistim serverada 320 tl harcadim ha tabi isin asli bende kuruyorum ve oyuncu olarak oynuyorum bende eksikler varsa oyuncu gozunden goruyorum bu eksikleri ruzgar bilisim dizeltmiyordu o yuzden bilisim arastiriyorum

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hoxam raabet olarak gecen yaz 1350 tl lik edit item satmistim serverada 320 tl harcadim ha tabi isin asli bende kuruyorum ve oyuncu olarak oynuyorum bende eksikler varsa oyuncu gozunden goruyorum bu eksikleri ruzgar bilisim dizeltmiyordu o yuzden bilisim arastiriyorum
hmm
kurarsanız burdan bi reklamınıda yapın bi deneyeyim uzun zamandır da oynamiyrdum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
kurunca yaparim ama bu sefer edit satisi yapmiycam tamamen rekabet ve keyf icin ama zorluk derecesinde kararsizim
para %150
item+xp %100 yeter bence sonucta emek olacak diyosun

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Herseyi halledince sana burdan yazarim hocam. Bilisim tavsiyesi olan yazabilir

Yukari

• Beğen

Enisina

Üye
Bir Mahsuru Yoksa Bir şey Soracağım bende Pvp server kurmayı düşünüyorum Bundan Nasıl Gelir Elde Edebilirim Acaba?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Onxe kurip iki uc ay gercekten saflam bi imaj birakman lazim ve serverinda 200 onlina olup rekabet etmeli

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Akıllı bilişim az pahalı ama adam gibi server
yapıyo

Enisina

Üye
peki editli mi önerirsin yoksa emek server mi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Destek Kesilmez o şirkette hazır paket kurabilirsiniz
Ya ben serverde calismayan bisey olsun istemiyorum yani nar suyuda olsun biologda aklina gelecek hersey mesela onceki pvpde kristal oda sorunluydu duzelmedi duzelincede dusen itemleri yapamadilar bunlari yapiyolarmi yoksa kurdum gerisi sende mi diyolar

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Ya ben serverde calismayan bisey olsun istemiyorum yani nar suyuda olsun biologda aklina gelecek hersey mesela onceki pvpde kristal oda sorunluydu duzelmedi duzelincede dusen itemleri yapamadilar bunlari yapiyolarmi yoksa kurdum gerisi sende mi diyolar
server ile bug vb herşeyi yaparlar fakat
npc düzenlemeleri sana ait

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Son pvpm 150 online gordu saldiri yedi 5. Gun bidaha duzen tutmadida

ErenMSC

Üye
Bırakın bu pvp online oyunları sonradan kendiniz bırakıp keşke oynamasaydım diyeceksiniz :)

Üst Alt