Hoxam raabet olarak gecen yaz 1350 tl lik edit item satmistim serverada 320 tl harcadim ha tabi isin asli bende kuruyorum ve oyuncu olarak oynuyorum bende eksikler varsa oyuncu gozunden goruyorum bu eksikleri ruzgar bilisim dizeltmiyordu o yuzden bilisim arastiriyorumhala metin2 pvp ye raabet varmı yani getirisi var mı
yoksa keyfi mi kurcaksınız
hmmHoxam raabet olarak gecen yaz 1350 tl lik edit item satmistim serverada 320 tl harcadim ha tabi isin asli bende kuruyorum ve oyuncu olarak oynuyorum bende eksikler varsa oyuncu gozunden goruyorum bu eksikleri ruzgar bilisim dizeltmiyordu o yuzden bilisim arastiriyorum
kurunca yaparim ama bu sefer edit satisi yapmiycam tamamen rekabet ve keyf icin ama zorluk derecesinde kararsizimhmm
kurarsanız burdan bi reklamınıda yapın bi deneyeyim uzun zamandır da oynamiyrdum
para %150kurunca yaparim ama bu sefer edit satisi yapmiycam tamamen rekabet ve keyf icin ama zorluk derecesinde kararsizim
Hocam siz kurdunuzmu server ici ayar yapiyomu yoksa oyunu actiktan sonra destegi kesiyomuAkıllı bilişim az pahalı ama adam gibi server
yapıyo
Destek Kesilmez o şirkette hazır paket kurabilirsinizHocam siz kurdunuzmu server ici ayar yapiyomu yoksa oyunu actiktan sonra destegi kesiyomu
Ya ben serverde calismayan bisey olsun istemiyorum yani nar suyuda olsun biologda aklina gelecek hersey mesela onceki pvpde kristal oda sorunluydu duzelmedi duzelincede dusen itemleri yapamadilar bunlari yapiyolarmi yoksa kurdum gerisi sende mi diyolarDestek Kesilmez o şirkette hazır paket kurabilirsiniz
server ile bug vb herşeyi yaparlar fakatYa ben serverde calismayan bisey olsun istemiyorum yani nar suyuda olsun biologda aklina gelecek hersey mesela onceki pvpde kristal oda sorunluydu duzelmedi duzelincede dusen itemleri yapamadilar bunlari yapiyolarmi yoksa kurdum gerisi sende mi diyolar
Anliyorum peki saldirilara ksrsi koruma falan nasilserver ile bug vb herşeyi yaparlar fakat
npc düzenlemeleri sana ait