Metin2 hangi karakter nasıldır okuyun...

Sponsorlu Bağlantılar

turan61_425

Üye
    Konu Sahibi
Metin2 hangi karakter nasıldır okuyun...
Kardeşler öncelikle herkese selamlar.
Savaşçılardan başlayalım.Savaşçılar, beden güçleriyle oynayan ve çok rahat kasan bir karakterdir.
1-zihinsel savaşçı :
arkadaşlar zihinsel savaşçı savunmaya dayalı bir karakterdir. Yani ne kadar savunması varsa o kadar iyi. 1 pasif 4 aktif becerisi vardır. Ruh vuruşu en çok hasar veren becerisidir. Bunun dışında güçlü bedeni çok önemlidir ancak ilerki seviyelerde önemi azalmaktadır. çünkü 1 değerde hava kılıcna eşit değerde savunma verirken ikisi de p olunca hava kılıcı 600 küsür saldırı gücü verir, güçlü bedense 320 küsür savunma verir. Hatta yarı insan vs. Bonuslar eklenerek hava kılıcnın değeri artar ancak güçlü beden artmaz.neyse yine de bu karakterin ruhu ile tek de atabilirsiniz, damage rekoru da kırabilirsiniz. Becerileri str ve dex ile artar. Statülerine str,vit ve dex sıralamasına göre ağırlık verilmelidir.
2-Bedensel savaşçı:
bu karakter ilerde kendini hissettirir. öfkesi p ise ve sizde yavaşsanız yaklaşmayın. Yerden kaldırmaz. Ama büyülü silahsanız işiniz basit.Büyü çözme ile hava kılıcı ve öfkesi gider, dımdızlak kalır. Güvendiği beceriler hava kılıcı ve öfkedir.
Statüler zihinsel savaşçı ile aynıdır, ancak kasılırken hpye zihinsele biraz daha fazla basarsanız daha rahat kasılırsınız.
Suralar:
suralar çok güçlü büyülere sahiptirler.
Karabüyü:
bu karakter tam vslik karakter olup kendini kasması çok zordur. Ama vslerde kendini gösterir. Çünkü becerileri buna uygundur. Önce ateş hayaleti, sonra karanlık koruma veya karanlık küre master olmalıdır. Daha sonra ateş vuruş. Sonra karanlık vuruş ve en son hayalet vuruş yapılmalıdır. Statüleri ;
int-vit-dex-str olmalıdır.
Strnin fazla bir önemi yoktur. çünkü düz vuruş yapmaz zorda kalmadıkça.
2-büyülü silah:
Arkadaşlar, bu karakterin sayısı oldukç azdı. Sebebi ise becerilerindeki buglar. Ancak şu an kesinlikle bug falan YOK.Herkes bu karakterin vsde ezik olduğunu söyler. Ama level ilerledikçe gücü artar. Kim şu ana kadar 105e kastı da beğenmedi? Bakın rumeli sv birincisi aNu vardır. Türkte ilk 105 level olmuştur, itemleri dönüştürüp +9 yapmıştır ve 6 tane psi vardır. Ona soralım karakterinden memnun mu değil mi diye? Bu karakteri kimse dizmesini bilmez. Anormal efsunlar gerekebilir. Statülerin hepsi çok önemlidir. En güvendikleri b. Keskinlik ve büyü çözmedir. Statüler; başta 3sp 1hp, sp 90 olunca hp max 75te bırakılır. Sonra 3dex 1str gidilir. Dex olunca da str, son durum 50 90 90 90 olur. Becerilerse önce keskinlik, sonra tartışılır ama bence dehşet. Sonra parmak. Sonrası size kalmış. Diğer karakterleri sonra açıklayacam arkadaşlar. Sorularınızı bekliyorum.
 


Uhops

Uhops

Üye
Ben karabüyüm 33 levelim ateş m3 65 level bedensele ateş 800 giriyo bazen kesiyom.
 

turan61_425

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim normaldir ya :) senin koruman karşı tarafın vuruşunu pde %75 azaltıyo yani adam 10k vuracağına 2.5 k vuruyor. Ama çözümü bizde: büyü çözme. Kardeşim 86 level üstü büyülü silah kolay alır karabüyüyü. Tecrübe konuşuyor. Sebebi ise tüm statülere duyduğumuz ihtiyaç ve skillerimizin önemi.
 

Benzer Konular



Üst Alt