CneT001 Üye la samsung wave 525 içinde yaparmısın kardeş eğer yaparsan sana 10tl vercem Gt-5253 lütfen yap
emrah cakmak Üye yaa arkadaşlar biraz bizede yardımcı olun nerden indircez yardım eden yok ne bicim şey yaa !!
Umutpıro Üye turkcele ne alaka bide arkadaslar vodafone sonsuza kadar bedava net ısteyenlere faceye umut burak temel yazısnlar eklesinler o kisi benim size anlatıcam
turkcele ne alaka bide arkadaslar vodafone sonsuza kadar bedava net ısteyenlere faceye umut burak temel yazısnlar eklesinler o kisi benim size anlatıcam
sekajmer Üye Arkadaşlar size metin2 tarzı bi cep online mmorpg oyun vereceğim. Siteye girin bi bakın AYRINTILAR YENİ TÜRK SİTESİNDEDİR==> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız NOT: Oyunu arkadaşlarınıza,çevrenize paylaşın sitemizi oyuntutulsun.
Arkadaşlar size metin2 tarzı bi cep online mmorpg oyun vereceğim. Siteye girin bi bakın AYRINTILAR YENİ TÜRK SİTESİNDEDİR==> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız NOT: Oyunu arkadaşlarınıza,çevrenize paylaşın sitemizi oyuntutulsun.