ANIL Admin Metin' Alıntı: green day Genişletmek için tıkla ... canlı performansları iyidir. green day metal değil bu arada.
Metin' Alıntı: green day Genişletmek için tıkla ... canlı performansları iyidir. green day metal değil bu arada.
doctorrr Üye Metin' Alıntı: bıraktım metali sıkıyor rap müziğe devam Genişletmek için tıkla ... hadi yaa yapma
ANIL Admin Metin' Alıntı: bıraktım metali sıkıyor rap müziğe devam Genişletmek için tıkla ... tupac dinle o zaman
Metin' Alıntı: bıraktım metali sıkıyor rap müziğe devam Genişletmek için tıkla ... tupac dinle o zaman
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: tupac dinle o zaman Genişletmek için tıkla ... hail marry!! makavelli in this 10 yaşında bıraktım eminem tupac ı
nsekiz' Alıntı: tupac dinle o zaman Genişletmek için tıkla ... hail marry!! makavelli in this 10 yaşında bıraktım eminem tupac ı
Karasimsek25 Üye Metin Eğer Rap Seviyorsan Rage Againts The Machine Dinleyebilirsin.Metal Grubudur Ama Tarzları Raptir.Yinede Dinle Kendin Gör.
Metin Eğer Rap Seviyorsan Rage Againts The Machine Dinleyebilirsin.Metal Grubudur Ama Tarzları Raptir.Yinede Dinle Kendin Gör.
Metalnemre777 Üye Metin' Alıntı: bıraktım metali sıkıyor rap müziğe devam Genişletmek için tıkla ... hoppa
Metin MF Üye nsekiz' Alıntı: tupac dinle o zaman Genişletmek için tıkla ... 2pac dinlenmez mi yaa - - - Eklendi - - - sago dinlemiyom ama allame no.1 falan
nsekiz' Alıntı: tupac dinle o zaman Genişletmek için tıkla ... 2pac dinlenmez mi yaa - - - Eklendi - - - sago dinlemiyom ama allame no.1 falan
son.kral Üye bence de metal dinlese iyi eder. Rapin ona gitmediği belli. Yarın birgün arsız metin diyerekten piyasaya çıkmasından çok korkuyorum
bence de metal dinlese iyi eder. Rapin ona gitmediği belli. Yarın birgün arsız metin diyerekten piyasaya çıkmasından çok korkuyorum
Metin MF Üye son.kral' Alıntı: bence de metal dinlese iyi eder. Rapin ona gitmediği belli. Yarın birgün arsız metin diyerekten piyasaya çıkmasından çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Maxicep styla O şarkı doğaçlamaydı yani kafama göre söyleyip record yaptım Şu an söz yazıyorum yaklaşık 2 haftaya hazır.
son.kral' Alıntı: bence de metal dinlese iyi eder. Rapin ona gitmediği belli. Yarın birgün arsız metin diyerekten piyasaya çıkmasından çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Maxicep styla O şarkı doğaçlamaydı yani kafama göre söyleyip record yaptım Şu an söz yazıyorum yaklaşık 2 haftaya hazır.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: Maxicep styla O şarkı doğaçlamaydı yani kafama göre söyleyip record yaptım Şu an söz yazıyorum yaklaşık 2 haftaya hazır. Genişletmek için tıkla ... yakında doğru yolu tekrar bulacaksın
Metin' Alıntı: Maxicep styla O şarkı doğaçlamaydı yani kafama göre söyleyip record yaptım Şu an söz yazıyorum yaklaşık 2 haftaya hazır. Genişletmek için tıkla ... yakında doğru yolu tekrar bulacaksın
Revengeful Emekli Yönetici Oğuzhan' Alıntı: yakında doğru yolu tekrar bulacaksın Genişletmek için tıkla ... kısa bir süreliğine poser oldu salla
Oğuzhan' Alıntı: yakında doğru yolu tekrar bulacaksın Genişletmek için tıkla ... kısa bir süreliğine poser oldu salla
Metin MF Üye codblackops2' Alıntı: arsız metin Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Revengeful' Alıntı: kısa bir süreliğine poser oldu salla Genişletmek için tıkla ... Rap müzik dinlemeden yapamıyorum ama napim
codblackops2' Alıntı: arsız metin Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Revengeful' Alıntı: kısa bir süreliğine poser oldu salla Genişletmek için tıkla ... Rap müzik dinlemeden yapamıyorum ama napim