x-scarface Üye iyavuzoz' Alıntı: şittete hayıaa ahha ahh vurmayın Genişletmek için tıkla ... hele triplere bak pozlara bak
iyavuzoz' Alıntı: şittete hayıaa ahha ahh vurmayın Genişletmek için tıkla ... hele triplere bak pozlara bak
iyavuzoz Üye cat fight ---> iki kadının sözle başlayıp saç baş kavga etmesidir - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: hele triplere bak pozlara bak Genişletmek için tıkla ... : al gırdın gırdı
cat fight ---> iki kadının sözle başlayıp saç baş kavga etmesidir - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: hele triplere bak pozlara bak Genişletmek için tıkla ... : al gırdın gırdı
dr fire Üye Metalci Melek' Alıntı: hakkaten la editlesem mi mesajı Genişletmek için tıkla ... lan ben bunu yeni görüyorum ben bunu görseydim ilk oğuzhanı sonra hakanı keserdim bilmem anlatabildim mi
Metalci Melek' Alıntı: hakkaten la editlesem mi mesajı Genişletmek için tıkla ... lan ben bunu yeni görüyorum ben bunu görseydim ilk oğuzhanı sonra hakanı keserdim bilmem anlatabildim mi
dr fire Üye Metalci Melek' Alıntı: Lan filan yakışmıyor ağzına Genişletmek için tıkla ... benim ağzımada hiçbir şey yakışmıyor zaten. Metalci Melek' Alıntı: Sana bişey olmazda benim sonum kötü Genişletmek için tıkla ... kötü demeyelim sadece çok feci bence.
Metalci Melek' Alıntı: Lan filan yakışmıyor ağzına Genişletmek için tıkla ... benim ağzımada hiçbir şey yakışmıyor zaten. Metalci Melek' Alıntı: Sana bişey olmazda benim sonum kötü Genişletmek için tıkla ... kötü demeyelim sadece çok feci bence.