Meta-inf yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

fallen4343

Üye
    Konu Sahibi
Meta-inf yardım !!
Arkadaşlar ben n70 kullanıyorum ve 1-2 sorum var hepsini burada sorayım konu kalabalığı olmasın. birinci sorum şu, ben bi siteden n70 oyunları indirdim. bilgisayarımda rardan çıkardım fakat bir tek sis dosyası yerine bi sürü dosya çıktı, Meta-inf vs vs... ve bi yerde okudum bunları winrar ile arşive ekle deyip sonuna .sis yazıp yolla dediler. Aynen yaptım fakat dosya bozuk hatası aldım. bu tür meta inf dosyası bulunan tüm oyunlarda böyle oldu bunun bi çözümü varmıdır?

ÇOK ACİL TÜM OYUNLAR AÇILMIYOR BİLGİSAYARIMDA.

celibar

celibar

Üye
jar uzantılı dosyalar bilgisayarda rar dosya gibi görünür.içinde class dosyaları felan vardır.jar dosyasını bilgisayarda açmadan telefonuna at.dosya yöneticisinden üzerine tıkla yüklemeyi başlat.

• Beğen
Tepkiler: nirv4n4

Gokhan-1

Üye
Tabi O kadar Kolay Zannet sen

maxibrk

maxibrk

Üye
meta-inf dosyası ile sis uzantılı (Symbian) oyunların alakası yok. Sadece sis dosyasını yüklemen yeterlidir.:oke:

The-Hacker

The-Hacker

Üye
.jar uzantılı dosyaların içini açıp çıkarma. Rar ın içine gir, adı ***.jar olan dosyayı göreceksin. Bu dosyayı Fareyle tutup masaüstüne bırak. O dosyayı tele atıp yükle.

nirv4n4

nirv4n4

Üye
bende bu sorunla uğraşıyodum en sonunda bnde buldum :D

jar uzantılı dosyalar bilgisayarda rar dosya gibi görünür.içinde class dosyaları felan vardır.jar dosyasını bilgisayarda açmadan telefonuna at.dosya yöneticisinden üzerine tıkla yüklemeyi başlat.

:naughty: sağol celibar :D

agad

Üye
burdan herkese sesleniyorum
diyorsunuz ki rar dosyası açmadan telefona atın
telefon winrar dosyasını nasıl açacak cevap istiyorum ilgililerre teşekkürler :hmmm

celibar

celibar

Üye
telefonuna RAR dosyasını değil JAR dosyalarını direk atacan.sonu xxxxx.jar olarak biter.eğer uzantısını bilgisyarda göremezsen üzerine çift tıkla xxx.class şeklinde dosya çıkarsa dosyayı telefona at. xxx.jar diye dosya çıkarsa o dosyyı çıkarıp telfona at.

trxenon

Üye
çok saolun işime yaradı:good:

Takipçi Satın Al

Üst Alt