Mesut Özil resmen Alman milli takım oyuncusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Mesut Özil resmen Alman milli takım oyuncusu

Azerbaycan-Almanya milli maçının 84. dakikasında oyuna giren Werder Bremenli Türk kökenli oyuncu Mesut Özil'in böylece gelecekte Alman milli takımı adına oynayacağı kesinleşmiş oldu.
Alman milli takımında oynamaya karar verdiğini daha önce yaptığı açıklamalarda da dile getirmiş olan Mesut, Almanya'nın Azerbaycan'ı 2-0 yendiği karşılaşmadan sonra da ''Maçta oynadığım için çok mutlu ve gururluyum. Başından bu yana Almanya adına oynayacağımı biliyordum'' şeklinde konuştu.
Alman U-21 takımında bugüne kadar yer alan Mesut, şubat ayında Alman (A) milli takımının Norveç'e karşı oynadığı hazırlık maçında 12 dakika boyunca oynadı, ancak bunun bir turnuva karşılaşması olmaması sebebiyle bugüne kadar Türk (A) milli takımında oynama olasılığı sürdü.
AA

Atakan

Atakan

Üye
Kalıcı olsa hiç değilse...

SucX

SucX

Üye
Sorun Mesutta değil onunla ilgilenmeyenlerde.

arslansem

arslansem

Üye
Mutlu musun bari Mesut?:pro:

exorcist

exorcist

Üye
çok büyük kayıp gerçekten çünkü milli takımda forvet eksikliği var nihatla yürümez bu gemi

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
mesutun almanyada istikrarlı bir kariyere sahip olup türkiyenin adını duyurmasını isterim

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
böyle bir oyuncu keşke bizim milli takımda oynasaydı gerçekten büyük kayıp

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Adamda haklı kariyerini düşünüyor Almanya nere Türk milli takımı nere.Ne yaptık biz nuri şahin'i?Hİç birşey adam heba oldu gitti.Aynı şey mesut özilin başınada gelebilirdi.Bunu düşünmüş olmalı.Milli takımda fatih terim olduktan sonra ben olsam yerinde bende gelmezdim:pro:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence böyle bir futbolcu Almanya milli takımına kaptırılmamalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt