arslansem
Üye
-
Konu Sahibi
-
DiaBLoS™;1180086' Alıntı:Haberi fotogol fotosporda gördümGerisini siz düşünün.. Bırakın aslı olmayan saçma sapan haberleri..Messi mi demiş bunu öyle mi Güldürmeyin bu kadarınada.
ya sen bi düzgün cev yaz yaw.. sizin de kadroyu görmüştük neydi o öyle ronaldinholar buffonlar gerarrdlarha ha ha neymiş galatasaray mış ya ben bu gsli leri anlamıyorum gs bir zamanlar zidaneı getiriyolardı ona dahi inandılar türkiye dedin mi efsane fb kardeş bunu böyle bileceksin el classico
haberlere de çıktı takip etseydinDiaBLoS™;1180086' Alıntı:Haberi fotogol fotosporda gördümGerisini siz düşünün.. Bırakın aslı olmayan saçma sapan haberleri..Messi mi demiş bunu öyle mi Güldürmeyin bu kadarınada.
el classico ne demek sen biliyon mu ki kullanıyon ?ha ha ha neymiş galatasaray mış ya ben bu gsli leri anlamıyorum gs bir zamanlar zidaneı getiriyolardı ona dahi inandılar türkiye dedin mi efsane fb kardeş bunu böyle bileceksin el classico
Prens miMessi'nin bu lafı hiçbir şeyi değiştirmez...Fenerbahçe artık Avrupa'nın yeni Prensi...
Prens mitesadüf çeyrek final oynadınız diye tarihinizde tek başarınızla prens mi olacaksınız komik
Maradona ya
fenerbahçeyi tanıyormusunuz" diye sormuşlar
Maradona nın cevabı "kim o galatasarayın futbolcusu mu?
sizce başka bişiye gerek varmı
DiaBLoS™;1195858' Alıntı:O siz ve sizin gibilerin kuruntularıdır
DiaBLoS™;1195858' Alıntı:O siz ve sizin gibilerin kuruntularıdır
Çok haklısın abi
Hazmedemiyorsan susacaksınSizde tesadüf uefa kupasını aldınız diye...Türkiye'nin avrupa'da ki markası mı olacaksınız...Bu daha da komik...
Hazmedemiyorsan susacaksın
Messi'nin bu lafı hiçbir şeyi değiştirmez...Fenerbahçe artık Avrupa'nın yeni Prensi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?