.Messi: "Kazanmıyorsak gollerim anlamsız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Messi: "Kazanmıyorsak gollerim anlamsız"
Barcelona'nın Arjantinli gol makinesi Lionel Messi, takımın galip gelmesini sağlamadıkları takdirde attığı gollerin hiçbir anlamının bulunmadığını söyledi.

Mundo Deportivo'ya konuşan rekotmen golcü, "Attığım goller ve kırdığım rekorlardan dolayı mutluyum, ama bu yıl bizim için çok daha iyi geçebilirdi. Her zaman dediğim gibi, takım kazanmıyorsa attığım gollerin bir önemi yok." açıklamasını yaptı.

Saha içinde ve dışında oldukça başarılı bir sezon geçiren Messi, kırdığı rekorlardan çok ilk oğlu Thiago'nun doğumuna seviniyor.

Arjantinli, "Thiago'nun hayatıma katılması benim hayatımdaki en büyük başarıdır. Hayatımın en önemli anıydı, başıma gelen en büyük şey." şeklinde konuştu. Bu sene başına pek çok güzel şeyin geldiğini belirten durdurulamaz golcü, "Arjantin'den beni izlemeye gelen onca insan ve onların bana gösterdikleri sevgi de benim için inanılmaz bir tecrübeydi." dedi.

25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde kendisini 2018 yılına kadar Barcelona'ya bağlayan kontrata imza atmış ve ardından futbolu Barça'da bırakmak istediğini söylemişti.

"Hedefimiz Şampiyonlar Ligi"

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklıklarıyla geçiren Katalanlar, ligde Real Madrid'in şampiyonluğuna boyun eğmiş, Şampiyonlar Ligi'ndeyse Chelsea barajını aşamamışlardı. Arjantinli ise bu sene için takımın lig ve Şampiyonlar Ligi için kenetlendiğini, geçtiğimiz sezonun üzüntülerini bu sezon tekrar etmek istemediklerini belirtti.

Şampiyonlar Ligi'ni bir kez daha kaldırmak için çok hevesli olduklarını söyleyen Messi, "Geçtiğimiz sene elenmeyi hak etmemiştik, ama elendik. İçimde ukta kalmış durumda, bu sebeple bu sene varımı yoğumu ortaya koyup bu Wembley'de bu kupayı kaldırmamızı sağlamak istiyorum. Hedefimiz budur." ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu, sözlerini hocası Tito Vilanova'ya iyi dileklerini ileterek noktaladı.

Lionel Messi, 2012 yılı içerisinde 91 gol atarak Gerd Müller'in 85 gollük rekorunu tarihe gömdü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
428
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
440
DiaBLoS


Üst Alt