Messenger ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker.meltem

Üye
    Konu Sahibi
Messenger ???
Arkadaşlar N95 8gb Kullanıyorum Turkcell De Ki Msn Telefonumu Desteklemiyor. Yani Turkcell Hattı Kullanarak ücretli Bi şekilde Nasıl Bu Servisten Yararlanabilirim? Gittiğim Heryerde Wireless Yok özellikle Yazlıkta Msn Olmadan Olmuyo :) Yardımcı Olursanız Sevinirim Arkadaşlar...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
mig33 indir onu kullan weya ebuddy

ilker.meltem

Üye
    Konu Sahibi
önerin Için Teşekkür Ederim. Birde ücretlendirmesi Hakkında Bilginiz Var Mı? Sabit ücreti Mi Var Yoksa Kullandığın Kadar Mı ücretlendiriliyor?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
önerin Için Teşekkür Ederim. Birde ücretlendirmesi Hakkında Bilginiz Var Mı? Sabit ücreti Mi Var Yoksa Kullandığın Kadar Mı ücretlendiriliyor?
ya mig de bişey yazma 1 saat 2knt veriye göre ücrt.

ilker.meltem

Üye
    Konu Sahibi
:D dostum bişey yazmadan olur mu :D normal yazışmada çok yüksek olur mu acaba? birde bi abonelikleri falan var mı bu operatörlerin. illaki turkcell olması şart değil.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
:D dostum bişey yazmadan olur mu :D normal yazışmada çok yüksek olur mu acaba? birde bi abonelikleri falan var mı bu operatörlerin. illaki turkcell olması şart değil.
şart deil cok yazsanda bişey olacagını sanmam

alemburda

alemburda

Üye
İKON KULLANMADIĞIN SÜRECE EKSTRA BİR ÜCRET GİTMEZ AMA TURKCELL-İM ANA SAYFASINDA Turkcell Messenger ın değişik bir versiyonu var onu öneririm özellikle çoğu telefon modelini destekliyor.:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye

Arkadaşım yazı yazmak ve veri göndermekle kontör miktarı artar çünkü kb hesabı giriyo. Bu yüzden artar :spr

mservank

mservank

Üye
Türkcell msn tabiki desteklemez adam sana bedava program vermiş gibi olur.Wireless kullanırsın diye:oke:

ilker.meltem

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell msn tabiki desteklemez adam sana bedava program vermiş gibi olur.Wireless kullanırsın diye:oke:

PEKİ N95 DE NEDEN TURKCELL MSN DESTEKLİYOR? ONDA DA WİRELESS VAR? BU ARADA DİĞER ARKADAŞLARA DA TEŞEKKÜR EDERİM AÇIKLAMALARI İÇİN. EN GÜZELİ Bİ DENEYİP GÖRÜCEZ. DENEDİKTEN SONRA SİZE NE KADAR ÜCRET GİTTİĞİNİ YAZARIM.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bence mig33 ün ilk sürümünü kullanmada hangisini kullanırsan kullan bak mesela bunu mig33 son sürüm beta

türkoilker

Üye
Arkadasım mig 33 ü netten mi indirip tele atcaz yoksa waptan mı ındırcez bi yardımcı olurmusun

--------------- Ekleme ---------------

telim c 300 mig 33 yüklenirmi yda nasıl yüklenir::S

türkoilker

Üye
symbian değil:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt