Meslek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Meslek
Selam Arkadaşlar ben 16 yaşındayım az çok tanımışsınızdır beni zaten neyse konuya döneyim benim bacağımdan 1 er sene aralıklı 2 adet menisküs ameliyatı geçirdim ve 2 ciden 1.5 sene geçmesine rağmen düzelmedi şuan fizik tedavi görüyorum fizik terapistimin dediğine göre subay olamam ki bu benim en büyük hayalimdi futbol oynuyamıyorum vs vs benim sizden istediğim bana meslek önermeniz ona göre hareket edeceğim çünkü ama hala karar veremedim ayakta fazla kalmayacağım hangi işler var ilerde yapabileceğim ?

enkazcı

Üye
Öğretmen,doktor olabilirsin...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Işletme oku ve masa başı bir iş bul.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çizimin biraz iyiyse mimar ol :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
geçmiş olsun, berber gibi uzun süre ayakta durmanı gerektiren birde saç kesimi gibi yaptıgın işi birlerine beyendirmek zorunda
olmayacan meslek olabilir ben şahsen kendim yaptıgm işte bir başkasını karışmasını sevmem özgün çalışırm her ne
olursa olsun. daha önce terzilik yapmıştım çok berbat bir meslek hazır halıptan çıkan pontolunu beyenmiyip
düzeltilmesi istıyorlar. Personal harici girlmez tabalesin arkasında çalışırım gelen müşteri ile muhatap olmak istemem
insanlarla ugraşmak kolay degil aynı şekilde aşcılıkta öğledir yaptıgın yemek tadı tuzu yerinde olmalı tüketen kişiye beyen
dirmen gerekir. Bir markette kasiyerlikte yapa bilirsin ama ağızın iyi laf yapması lazım :)

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
yazdıklarınız için teşekkürler şuan lise 1 e gidiyorum düz lisede okuyorum 2 sene elektronik veya bilgisayarla ilgili bir bölüme gitmeyi düşünüyorum sizce bunlar iyimi yoksa başka önerileriniz varmı ?

---------- Eklendi @ 21:10:01 ---------- Yazıldı @ 21:09:22 ----------

çizimin biraz iyiyse mimar ol :oke:
çizim berbat denebilir bitek karikatür çizebiliyorum aynı zamanda notlarım onlara elverişli değil bnce :D

---------- Eklendi @ 21:10:58 ---------- Yazıldı @ 21:10:01 ----------

Öğretmen,doktor olabilirsin...
enkazcı naptın doktor kim bn kim öğretmenlik belki olabilir ama akşama kadar küfür yemek istemiyorum :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Subay,polis gibi meslekleri tercih edememen kötü ama saglık durumun psikolojini etkilemis bence.
Allah baska rahatsızlık vermesin.Sen çalıs istedigin yere gelirsin bilgisayar donanımcısı yazılımcısı web tasarımcısı,isletmeci,muhasebeci,grafiker,doktor,ögretmen,mimar,avukat say say bitmez rahatsızlıgını zihninden at öncelikle çünkü meslege hazırlanmanıda etkiler bu.

---------- Eklendi @ 21:14:16 ---------- Yazıldı @ 21:11:05 ----------

Elektrik Elektronik ve Bilgisayar gelisen teknolojiyle ilgi görmeye basladı ve eleman ihtiyacıda var.
Ama çok zor mesleklerdir.Ben Kontrol otomasyon okuyorum bazen öyle konular oluyo ki tıpta yok.Çözünce ölümsüzlügü bulmus gibi sevinirsin :D

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Subay,polis gibi meslekleri tercih edememen kötü ama saglık durumun psikolojini etkilemis bence.
Allah baska rahatsızlık vermesin.Sen çalıs istedigin yere gelirsin bilgisayar donanımcısı yazılımcısı web tasarımcısı,isletmeci,muhasebeci,grafiker,doktor,ögretmen,mimar,avukat say say bitmez rahatsızlıgını zihninden at öncelikle çünkü meslege hazırlanmanıda etkiler bu.

---------- Eklendi @ 21:14:16 ---------- Yazıldı @ 21:11:05 ----------

Elektrik Elektronik ve Bilgisayar gelisen teknolojiyle ilgi görmeye basladı ve eleman ihtiyacıda var.
Ama çok zor mesleklerdir.Ben Kontrol otomasyon okuyorum bazen öyle konular oluyo ki tıpta yok.Çözünce ölümsüzlügü bulmus gibi sevinirsin :D
aynen dediğin gibi psikolojimi bozdu subay olamamak en büyük hayalim rahatsızlığım yüzünden gitti ellerimden nekadar yapcak bbişey yok desemde hala üzülüyorum :(

Eykul

Eykul

Üye
avukat ol

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şimdiki ögretmenler doktorlar öyle oturdukları yerden para kazanmıyor....
oturan doktora kimse gitmiyor artık doktor seçiyor halkımız. :)
ögretmen konusunda oturarak ders anlatan ogretmeni kimse dinlemiyor..
kül yutmaz gibi sürekli gezeceksin hatta sıra üstüne çıkacaksın...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
şimdiki ögretmenler doktorlar öyle oturdukları yerden para kazanmıyor....
oturan doktora kimse gitmiyor artık doktor seçiyor halkımız. :)
ögretmen konusunda oturarak ders anlatan ogretmeni kimse dinlemiyor..
kül yutmaz gibi sürekli gezeceksin hatta sıra üstüne çıkacaksın...

yoo bizim bir kimyacı var dersi hep ayakta anlatır ben ya müzik dinlerim ya da arkadaşlarla muhabbet ederim birşey demez hatta bizim bir arkadaş laptop getirmişti bir gün derste nfs oynamışlardı :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tmm sıze bırsey dıyıp dememesı ayrı bır olay..

Sunu dıyorum oturarak ders anlatan ogretmen sozel ogretmendır. Kı sen sozel bır ogrtmen olsan bıle katlanabılecek mısın sızın sınıfta yaptıklarınıza. ?
Saygısızlıga dayanabılecek mısın ?

Bırazda karsı tarafı dusunmekte yarar var. Tmm sızın kımya ogretmenınız demekk ıstemeden ogretmen olmus zorla söve söve yapıyor meslegını.. Kımseyle ugrasmak ıstemıyor. Dersı bıtırıp parayı almanın derdındedır...
Oyle ogretmen olacagıma evde otururum daha ıyı.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
çok seçenek var ama tabi onlara ulaşmakta zor avukat mesela bana ulaşılmaz geliyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...