Meslek Liseleri Özelleştiriliyor.Ne düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Meslek Liseleri Özelleştiriliyor.Ne düşünüyorsunuz?
Meslek liseleri özelleştirilecek deniliyor.Siz ne düsünüyorsunuz bununla ilgili?

• Beğen
Tepkiler: kol@j

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
gereksiz bir uygulama önce ortaokulları adam akıllı bi düzene oturtsunlar sonra liseye geçerler .

Lacrymosa

Üye
Bence çok gerekli. Meslek liselerinin vahim durumunu herkes biliyor. Maalesef çoğu öğrenci gitmiş olmak için gidiyor. Sigara, alkol hatta uyuşturucuya bulaşıyor. Defalarca kez şahit olduğum gibi çete filan kuruyorlar kavga dövüş yapıyorlar. Bazı "salaklar" da kendilerine reis diyor/dedirtiyor. Yani çevresi güçlü olan o okulda rahat gariban çocuğu ise mahçup kalıyor. Bence bir el atılmalı. Her yeniliğe direkt olarak karşı çıkan zihniyete de hayır diyorum buradan.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Bence çok gerekli. Meslek liselerinin vahim durumunu herkes biliyor. Maalesef çoğu öğrenci gitmiş olmak için gidiyor. Sigara, alkol hatta uyuşturucuya bulaşıyor. Defalarca kez şahit olduğum gibi çete filan kuruyorlar kavga dövüş yapıyorlar. Bazı "salaklar" da kendilerine reis diyor/dedirtiyor. Yani çevresi güçlü olan o okulda rahat gariban çocuğu ise mahçup kalıyor. Bence bir el atılmalı. Her yeniliğe direkt olarak karşı çıkan zihniyete de hayır diyorum buradan.
aynen.:oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
özeLLeştirmenin her türLüsüne karşıyım

Burak

Üye
devlet okullarıda aynen özel okul gibi.

aidat paraları tavan yapmıs :hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
özelleşmesi iyi cünkü iş bulmak kolaylasacak ve daha iyi bi vasfın olacak.

hakan.c

hakan.c

Üye

katılıyorum,bence geç bile kaldılar..daha önceden yapılması gerekirdi..

arslansem

arslansem

Üye
Meslek liselerinin durumunu az çok biliyoruz.Durum düzelecekse ve bu düzeltmenin adı özelleştirmeyse neden olmasın :oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
valla benım ıcın farketmez en kısa zamanda ulkeyı terkedıcem bu adamlar yuzunden alsınlar naapıyolarsa yapsınlar..

caner9444

caner9444

Üye
Meslek liselerinin durumunu az çok biliyoruz.Durum düzelecekse ve bu düzeltmenin adı özelleştirmeyse neden olmasın :oke:

bencede katılıyorum meslek liselerinin vahim durumunda bir gram düzelme yaşanacaksa süper bir durum...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bencede en çok düzenlemeye ihtiyacı olan liseler en çok pislik lisede var bence

kol@j

kol@j

Üye
özelleştiği takdir de okul sahibi kurumlar kendi personelini yetiştirmek isteyecektir.

ve eğitimini de ona göre kaliteli yapar...

böylelikle vasıflı öğrencileri kendi personeli gibi göreceğinden burs bile sağlar...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
şimdi b..ku yedim.anadolu liselerine puanım yetiyorken annemler temiz çevre+ulaşım masrafı olmasın diye meslek lisesine başlatmışlardı.şimdi yandım.acaba hala anadolu lisesine geçebilme şansım var mı?9. sınıfım.bizim lisede hiç uyuşturucu içen falan yok.çünkü kız teknik meslek lisesi :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
özelleştirmedikleri bi onlar kaldı e onlarıda yapsınşaf zaten yakında tüm okullar özel olur ya biz hepimiz koç un sabancının çocuğuyuz ya ondandır yakında hiç birşey devletin olmaz böyle giderse ki yüklenicekler vergiye yüklencekler vergiye bakalım durum ne olcak o zaman

kanny

Üye
..a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt