OğuzcanAbi
Üye
-
Konu Sahibi
-
sakin aşçı olmatamam mi oğuzcan
Aşçılar açıkta kalmıyor en azından
hem öğrenci sefaletliği de yok
niye böyle yapıyosun furkan
Tamam aşcı olmam
Makine veya otomotiv mühendisliği bana uygun gibi ama 500+ puanları var odtü debaşka üniversitelerede bakıcaz okul puanıda kalktı iyi oldu benim için çok çalışmak lazım..
niye böyle yapıyosun furkan
Tamam aşcı olmam
Makine veya otomotiv mühendisliği bana uygun gibi ama 500+ puanları var odtü debaşka üniversitelerede bakıcaz okul puanıda kalktı iyi oldu benim için çok çalışmak lazım..
dışı seni yakar içi beni
Abi sana bir şey söyleyim. Mühendisliği filan bence boşver yani nasıl desem burası Türkiye iş olanakları belli. Bence sen sağlık sektörüne yönel Eczacı ya da Diş Hekimliği uygundur. Hem sayısal bölümündesin ki aklın fen derslerine basıyor. Dediğim mesleklerden olursan ömür boyu rahat yaşarsın abi. İstediğin zaman aç istediğin zaman çık. Koy bir çırak eczaneye dursun bütün gün sen gez
Abi hiç olmazsa Diş Hekimi ol deli para var be
Eczacılık için geçen 10 15 dakika konuşma oldu sınıfta eskisi kadar büyük meslek değil eczacılık bi sürü puan alıyosun sonra düükkan açıcan masraf bide artık her yer eczane biri açılıyo biri kapanıyo batma ihtimalide yüksek
İnşaat mühendisliğide öyle her yer artık inşaat özellikle büyükşehirler anca yeni yerleşimlerde inşaat yapıcan felan çok sıkıntılı oda.
Hemşirelik gördüm mesajlarda çok hakklı tıpda herzaman iş var işin hazır hemen bayaa iyi maaşla bakalım hedefde tıp veya belli mühendislikler var hedefi yüksek tutalım biz ona göre çalışalım
sen en iyisi için çalışmalarını sürdür ...
mesala ben fizyoterapis olacaktım bak şimdi ne oldu
(mekatronik müh.) kazandım bu yıl2. sınıfa gectim
bi şey yaptığım yok, dert etmiyorum sadece. 1,5 ay daha tatil yapacağım ondan sonra bakarız okul meslek falan. Bari şu kadarcık tatil hakkım olsun
Abi hiç olmazsa Diş Hekimi ol deli para var be
İnşallah abi
Kader
- - - Eklendi - - -
bi yıl çalışcaz sadece riske atma
- - - Eklendi - - -
Yine puanı çok yüksek olan şuan için beni aşan bölümçalışalım bakalım bende çok isterim diş hekimi olmayı tabiki
Kader
- - - Eklendi - - -
bi yıl çalışcaz sadece riske atma
- - - Eklendi - - -
Yine puanı çok yüksek olan şuan için beni aşan bölümçalışalım bakalım bende çok isterim diş hekimi olmayı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?