Mesleginiz nedir ?

Mesleğniz nedir?

• ÖĞRETMEN/AKADEMİSYEN

Kullanılan: 0 0.0%
  • DOKTOR/HEMŞİRE/SAĞLIK

• ASKER/POLİS/GÜVENLİK

• EMEKLİYİM

• Basın/Yayın

• EV HANIMI

• Ofis / Özel Çalışan

• Bankacı

• Spikerlik

• Uluslararası ilişkiler

• Gayrimenkul danışmanlığı

• Avukat

• Savcı

• Hakim

• Eczacı

• Sanatçı

• İşsizim

• Tekstil

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Mesleginiz nedir ?
Arkadaşlar burada ne işle uğraştıgımızı birbirimize anlatsak ? iş potansiyelinden memnun muyuz ? Kolaylık zorluk Güzel bir konu olacak bence sizde desteklerseniz

//Mesleğiniz ankette yer alıyor ise,oy veriniz.Mesleğiniz ankette bulunmuyor ise aşağıda belirtiniz

Tepkiler: Burak, tragedie ve levasinay
    Konu Sahibi
konu ilgi görmüyor arkadaşlar 21 defa gösterilmiş 1 yorum var :/

Mert

Üye
8. sınıf >> Lise 1

Konu Sahibi
Genelde ögrenciyiz galiba arkadaşlar

tragedie

Emekli Yönetici
Plastik ve alüminyum Doğrama Ustasıyım Konu fazla hit almadı demişşin ama eminim Kısa sürede gereken ilgiyi görecektir

Dafny

Üye
lise 2 öğrnsiyim hajı

Konu Sahibi
Plastik ve alüminyum Doğrama Ustasıyım Konu fazla hit almadı demişşin ama eminim Kısa sürede gereken ilgiyi görecektir

Zor iş bende cnc ustasıyım Allah bize sabır versin değil mi ama

Feyza başarılar dilerim sanada

benim mesleğim MAXİCEP'cilik

tragedie

Emekli Yönetici
Zor iş bende cnc ustasıyım Allah bize sabır versin değil mi ama

Feyza başarılar dilerim sanada

aslında bizim işte düzen ve Nizam oldumu Herkez kendine verilen görevi Yaptımı sorun olmuyor pek yorulmuyorum Ama diğer bölümlerin Yaptıgı Hataları montajda düzeltmek beni hep geriye götürüyor asabi oluyorum bazen

Konu Sahibi
Aramızda meslek lisesi okuyan arkadaşlar yok mu ? Hep düz lise mi arkadaşlar ??

İnrifada evet sana katılıyorum bizim yaptıgımız bazı hatalar sizi montajda öldürüyor Farkındayım Mesela aliminyum korkuluk sistemlerinde çalıştım ben aliminyum merdiven korkuluklarının ufak bir parçasını yapıyorduk.Yapılan en küçük bi hatanın sizi ne kadar etkilediğinin farkındayım Ama bizim meslek çok yorucu bence çünkü yaptıgımız parçalar en fazla 2,5 dk en az 10 saniye arasında degişiyor ve gayet yorucu...

khytr89

Üye
Üni öğrencisi yaş 22 ama hala öğrenci babam benim yaşta evlenmiş biz daha nerdeyiz

hayat okulu son sınıfı bitirdim şimdi hayat işkencesi dalında doktora yapıyorum hedefim bu dünyada iyice çekip ssk yasalarına göre ölümüme 2 gün kala biriken tazminatım ve maaşımı alıp tek başıma cennet adaların da uzunca tatil yapmak.
yada iyice çekip kısmından vaz geçip tam tersini yapıp şöyle biraz yanacağım cehennem de hayatımı sürdürmek arzusu içerisindeyim

Konu Sahibi

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda cehennem city e ulaşırsın arkadaşım Mutlu bir hayatının olması temennisi ile...

Hakan arkadaşım ne olacak bizim bu halimiz ya bi evlenemedik gitti :d Ne oluyor gençliğe

khytr89

Üye
Hakan arkadaşım ne olacak bizim bu halimiz ya bi evlenemedik gitti :d Ne oluyor gençliğe

bilemiyorum usta Şahsen elim ekmek tutmadan evlenmem imkansız.Şu okul hayırlısıyla bitsin ardından vatan için olan sorumululuğumuzuda yerine getirdikten sonra ...... kısacası ölme eşşeğim ölme rahat 25 - 26 yı bulur benim evlilik olayı . Çoluk çocuk torun derken ahiret otobanına yakarız sinyali.Sonra geçebilir miyim bilmiyorum köprüden geçicez.Geçersek iyide geçemezsek şarampole devrilicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...