mesleğimi buldum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail

Üye
    Konu Sahibi
mesleğimi buldum :)
mesleğim 2-3 saatlik otobüs firmalarında araç içi muavinlik yapmak

15 dakkadır muavini izliyorum çok hoşuma gitti (konu dalga değil ama ciddi de değil)

ecel54

Üye
iş hayatında başarılar

R.A.M

Üye
2 gün çalış ondanda bıkarsın

ismail

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim
Birisinin üstüne kahve dökene kadar/vaktim olcek

- - - Eklendi - - -

olabilir ama şimdi çok hoşuma gitti

__xXx__

Üye
vallahi bizim pederin arabalarında çalışan muavinler boyna isyanda tavsiye etmem

boşver gel seni tır şöförü yapalım

ismail

Üye
    Konu Sahibi
o zaman dışardan hoş gözüküyo

ben soförlük sevmem

FlaxLy

Üye
Şahsen çalıştım.

Ankara / İstanbul

Ankara / Antalya

Ankara / İzmir

Ankara / Bursa

Ankara / Balıkesir

Zevkli oluyor. Otobüs senden soruluyor uzmanlaşınca. Çanta indir. Yolcu al. say. Kek dağıt vs.vs Bazen güzel kızlar oluyor. Tanışmıştım bi ara Neyse

Ama bir yere kadar. Yukarıda yazdığım hatlarda çalıştım. 2 ay kadar. Aşağılanma felan yok ama çok yoruluyorsun. Şöföre kahve götür. Uyumak zaten yok. ( Belirli sınırlar içinde )

Bildiğin mal oluyorsun... Ben çalıştım 2 ayda 5 milyara yakın para aldım. Ama Hosttum. Yani yeni başlarsan amele gibi oluyorsun. Bende tanıdıkda vardı ama

Neyse Ankara'ya gelmiyormuydun noldu ?

Tepkiler: -Börteçine-
Adamdaki şansa bak.

ismail

Üye
    Konu Sahibi
gelcem kanka sezonluk olsun kek kreks tutku çay kave dağıtıyon vce otobüs hareket ediyo beceri isteyen bi iş

Tepkiler: FlaxLy
ya hostluk işi göründüğü gibi değil kendimi adamın yerine koydum bir seyahatimde ama harbiden çekilecek çile değil ya

__xXx__

Üye
ama cidden hostluk çekilir dert değil bi düşün uykusuz kalacaksın buna rağmen çoğu firma güzel para vermiyor özellikle gece seyahatlerine çıkıyorsan sürekli kahve vereceksin şöföre onu laflarınla oyalayacaksın uyumasın diye bunun yanında arabadaki müsterilere de ikramda bulunacaksın her moladan sonra yolcuları kontrol edeceksin herkes tam mı diye sonra kim nerede inecekse onu takip edeceksin gereken yerde yolcuyu uyaracaksın yani kısaca ölme eşşeğim ölme hesabı ciddiyim bak hostlar sürekli şikayetçi durumlarından çok zor iş katlanılacak gibi değil

ismail

Üye
    Konu Sahibi
ya ben zaten 2-3 saatlik dedim
Onda da mola verilmiyor

Gezme bölümü güzeldir ama diyer yönlerden pekte çekilecek iş değil.
Kolay birşey de değil

ismail

Üye
    Konu Sahibi

2 3 saatlik olup olmayacağını sen belirleyemezsin adamlar seni hangi otobüse verirse onda çalışırsın

Offf kahretsin
Ben daha önce hiş bi işte çalışmadım ve yeteneksizim
Yazları nerde çalışcam yaa

Arkadaş ortamı yapmak istiyorsan kafe tarzı bir yerde çalışabilirsin,deneyimin olmadığından tanıdık yerlerlede başlayabilirsin

ismail

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaş ortamı değil
Hem kafede çalışcam beceriksiz olduğum için sağı solu sakatlayabillrim

__xXx__

Üye
peki neden bir büroda yazı işleri ile uğraşmıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...