Mescid-i Aksa ve Kubbet'üs Sahra Dalaveresi

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Mescid-i Aksa ve Kubbet'üs Sahra Dalaveresi
Arkadaşlar deniliyor ki yıllardır Mescid-i Aksa altında kazı calısmaları yapılıyor.Hasar verılıp zamanla yıkık bır hale getırılmeye calısıyor.Ve medya halk kıskırtılmasın dıye Mescıd-i Aksa yerıne Kubbet'üs Sahra ınsanlara gösterılıyor ve orası hala bakımlı güzel duruyor sanılması saglanıyor. Bilmiyorum yorum sızın..

Yukarıdakı görüntüler Mescid-iAksa ' ya ait

Bu görüntüler ise Kubbet-üs Sahra'ya ait.Cok benzıyorlar degıl mı?

Bu görüntüler ise orada yapılan kazılara aıttır.

• Beğen
Tepkiler: Pure Life ve maxibrk

Cynical

Cynical

Üye
Aslında Mescid-i Aksa diyerek içerisinde Kubbetüs Sahra'nın da olduğu meydan ve içerisindeki tüm yapılar kastediliyor. Aynen Mescid-il Haram tabiriyle Kabe ve etrafındaki yapıların, hatta tüm Mekke şehri ve etrafının kastedildiği gibi. Bundan önceki bir kandil programında TRT "Mescid'i Aksa" diyerek "Kubbetüs Sahra" önünden yayın yapmıştı. Ben de baya yadırgamıştım bu durumu ancak sonra açıklama getirdiler.
Ama haklısın. Birçok insanın Mescid-il Aksa deyince sadece Kubbetüs Sahra geliyor akıllarına ne yazıkki. Bu konuda bilinçli olmamız gerek...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Pek fazla bır bılgım yok benım de kardeş,bunun bılınclı olarak yapıldıgını soyleyenler var.Haklılık payı vermıyor degılım cunki İsrailleri tanırım.Kazı calısmaları bırer gercek ve İsrail in amacı da bılınen bır gercek.

Üst Alt