Mesajsız(SMS) Vakit Geçirmeyenler..BUYRUN..

Sponsorlu Bağlantılar

Ankete OY verdikten sonra lütfen YORUM'da yapınız.

• Günde 50-150 adet arasında mesaj yazıyorum.Zararlı olduğunu biliyorum.

Kullanılan: 5 20.8%
  • Günde 50-150 adet arasında mesaj yazıyorum.Hiçbir zararı yok.

Kullanılan: 10 41.7%
  • Günde 150'den fazla yazıyorum.Zararlı olduğunu biliyorum.

Kullanılan: 3 12.5%
  • Günde 150'den fazla yazıyorum.Hiçbir zararı yok.

Kullanılan: 6 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Mesajsız(SMS) Vakit Geçirmeyenler..BUYRUN..
Arkadaşlar şu kampanyalar ve ilişkilerimiz yüzünden resmen mesaja bağımlı olduk günde 50-100-200..
1) Önce yukarıdaki anketi yapalım..LÜTFEN YUKARIDAN OY VERİN
2) Sonrada mesajlaşmanın zararlarını , hissettiklerinizi , başınıza gelenleri , gelmesi muhtemel olanları yazalım..

Hep beraber görelim bu sms çılgınlığı nedir bize etkileri neler? Ona göre kayıtsızca devam edebilecekmiyiz bakalım mesajlaşmaya..(Yaş Belirtirsek Daha Net Anlaşılır bazı şeyler;))

Zararı yok diyen arkadaşlar okuyun isterseniz :
Bir Araştırma:
Health Professions and Social Work Koleji'nden araştırmacılar, cep telefonuyla çok fazla kısa mesaj yazmanın kolej öğrencileri üzerindeki etkisini incelediler. Kampüsteki hemen hemen her öğrencinin cep telefonuyla çok sık mesajlaştığını söyleyen araştırmacılar, bunun boyun ve omuz ağrısına yol açtığını kaydettiler.

BOYUN VE OMUZ AĞRILARINA NEDEN OLUYOR
Amerikan Halk Sağlığı Derneği'nin yıllık toplantısında sunulan çalışmada, uzun süre mesajlaşmanın vücutta hasara yol açabileceğini belirten araştırmacılar, sırt ve omuzların sabit olduğu ancak parmakların hızlıca hareket ettiği bu pozisyonun bilgisayar karşısında çalışanlarda da aynı olduğunu açıkladılar.

Masa başında çalışanların da bilgisayar karşısında uzun süre geçirdiği için bu kişilerde de boyun ve omuz ağrıları görüldüğü belirtildi.
(Tabi etki etmeyenlerde vardır.EF71 kullanırken sağ elim çok ağrıyordu 5800a geçtim düzeldi telefonu verdiğim arkadaşımın eli ağrıyor şimdi :) )

• Beğen
Tepkiler: mater.dolorosa

Perfect!

Üye
bukadar atmam ki ben 5000 heryöne pakaetim var aylık 200 tane zor atıyorum ama beleş sonuçta kampanyalar iyi oluyo
ama genelde konuşurum ben yada bilgisayar üzerinden mesaj atarım

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
günde yaklaşık 250 mesaj atıyorum kız durmuyo ki ha bire mesaj atıyor ben cevaplamayınca da küsüyor mecbur kalıyorum.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
günde yaklaşık 250 mesaj atıyorum kız durmuyo ki ha bire mesaj atıyor ben cevaplamayınca da küsüyor mecbur kalıyorum.
Aynı sorun benimkide. Birde alışıyosun ister istemez en kötüsü..

--------------- Ekleme ---------------

Bir Araştırma:
Health Professions and Social Work Koleji'nden araştırmacılar, cep telefonuyla çok fazla kısa mesaj yazmanın kolej öğrencileri üzerindeki etkisini incelediler. Kampüsteki hemen hemen her öğrencinin cep telefonuyla çok sık mesajlaştığını söyleyen araştırmacılar, bunun boyun ve omuz ağrısına yol açtığını kaydettiler.

BOYUN VE OMUZ AĞRILARINA NEDEN OLUYOR
Amerikan Halk Sağlığı Derneği'nin yıllık toplantısında sunulan çalışmada, uzun süre mesajlaşmanın vücutta hasara yol açabileceğini belirten araştırmacılar, sırt ve omuzların sabit olduğu ancak parmakların hızlıca hareket ettiği bu pozisyonun bilgisayar karşısında çalışanlarda da aynı olduğunu açıkladılar.

Masa başında çalışanların da bilgisayar karşısında uzun süre geçirdiği için bu kişilerde de boyun ve omuz ağrıları görüldüğü belirtildi.

OğuzcanAbi

Üye
cok sanslisiniz bizde bi kiz arkadas yok bende maxicebe mesaj atiyorum

cavekid

cavekid

Üye
cok sanslisiniz bizde bi kiz arkadas yok bende maxicebe mesaj atiyorum

en iyisi dostum :oke:

Ben de kızla konusuyoruz derken 100ü buluyor ve sevmiyorum kucucuk klavye yaz dur. Bişey soyliycek oldugumda araım genelde :)

OğuzcanAbi

Üye
banada arkadaşlar mesaj atıyo bugün halı sahaya gidelim bu gün havuza parktayız hadi gel bilardo ya gel cs atalım mı

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Kız işi yaş keşke banada ark.lar atsa en azından trip atmıyolar .. Kız normal ark.lar da aynı tripde trip :D

OğuzcanAbi

Üye
tripkolikmi oldun:kop:

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde günde 200 sms atıyom nerdeyse ama bnim kız arklarım yok hep kızlarla mesajlşıyom odaha güzl istediqini konuş ama msj atmadın mı kusmuyolar.D

OğuzcanAbi

Üye
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Konu zararı yok'a doğru gidiyo şaşırıyorum valla.

OğuzcanAbi

Üye
:ehe:ehe:ehe

cavekid

cavekid

Üye
aynen :D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
En çekişmeli anketim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...