Mesajlardaki 'Smiley' Dengesizliği S60v5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlardaki 'Smiley' Dengesizliği S60v5

NOT: TELEFONUM C60V40 CFW'dir 5800'a geldi gelmedi diye sormayın ben smiley dengesizliğini soruyorum size.

Ya bu smileyler seçme ekranında büyük gösteriliyor ama mesaja ekleyince ufacık Ne berbat yapmış Nokia bunu ya olur mu öyle şey yazı tipiyle de çok alakasız...

Capsler ;

Olacak şey değil bu ya ah Nokia bişeyi de tam yap smileyi mesajlarda görmek için büyüteç lazım mübarek

bu hangi tlf... 5800 çıktımı yazılım

eç038

Üye
580 0 smiley ekranı yok ki birader bu cfw ile mi gelio... yoksa benm telefon mu kazıklıyordu beni

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Hacı nasıl okuyorsunuz mesajları CFW diye yazdım üst mesaja.

yazı fontunu değiştir o zaman düzelir

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Font'um zaten düzgün N8'in ki ve sağlam.

Ayrıyetten font yazı tipi demektir sen yazı yazı tipi demiş oluyorsun

----------Eklendi @ 15:31:22 ---------- Yazıldı @ 15:29:04 ----------

Bende Minnacık Görünüyor

Çok garip olmuş küçücük

omerynd

Üye
kardeş yazı boyutun küçük olduğunda görüntü de küçük olur. Sonuçta o resmi o satıra sığdırmak zorunda. Büyüklüğü artır öyle dene

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Yazı tipini değiştirdim denedim olmuyor demekki Nokia böyle çıkarmış ama gerçekten küçük yav C5-03 kullanan 'Patron' var onda da öyleydi.

Yazı tipini değiştirdim denedim olmuyor demekki Nokia böyle çıkarmış ama gerçekten küçük yav C5-03 kullanan 'Patron' var onda da öyleydi.

Yazı Tipiyle Alakalı Sanıyordum Değilmiymiş Neyse Mesajlaşmıyorum Zaten Ben

phantow

Üye
bu nedir bende de c5-03 var bunu nasıl yüklücem telime

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu güncelle çıkıcak smileyler.

: bunada sükür guncelleynce ckti en azndan kücükte olsa

mesaj gelip içinde bide smiley olunca arkadaşın dedigigibi büyüteç kullanıcaz artık görünmüyor neyse sallayın nokia işte rami artırır işlemciyi düşürür yapar bişey

Tepkiler: PureFood

'Patron

Üye
evet bende de boyle. ama senın smıleyler değişkmiş biraz bendekıler tam boyle değil

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah sende nasıl caps gönder bakem bi merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...