Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajlar silindi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mellosh
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı arkadaşım yedekle kartı biçimlendir dedi yedekledim şimdi fotoğraflarda gitti offf ağlayacağım az kaldı
SHS
Üye
işte arkadaşına güvenmiycen
|SEÇKiN|
Üye
bence nokia'ya tazminat davası açmalısın!
hele bi de amerikada açarsan bi kaç milyon dolar kazanacağın kesindir! ))
mellosh
Üye
Konu Sahibi
ya ben bu yedeklenenleri nerede arıcam? nokia merkezi şu an kafalarına yıkasım var!
By_Casparov
Üye
yedekleyip biçimlendir diyen arkadasınla tanışmak istiyorum.. Nasıl bi düşünce yapısı olduğunu merak ettim..
Zaten biçimlendirdikten sonra yedeği geri yükleyince yine aynı bilgiler olacak!!!
mellosh
Üye
Konu Sahibi
o zaman soğuk su içip arkadaşıma söveyim ben. tamirciye götürmek tek çare o zaman
By_Casparov
Üye
tamirci hiçbirşey yapamaz.. Symbiandan anlamadıkça..
Ya bak ne diyecem..
Pc ye nokıa pc suite programını kur bişey diyecem ama sans belki tutar
mellosh
Üye
Konu Sahibi
hemen kuruyorum
SHS
Üye
kur hemen Volkan bu işi çözer, tabi birazda şansla
mellosh
Üye
Konu Sahibi
geçen hafta bilgisayarımdan kurtardım bu hafta kısmet telefonaymış bu aralar sevdiğim tüm teknolojik aletler beni terketme çabasında,elektrik süpürgesi bozulsa üzülmem mesela ama bunlara içim gidiyor
SHS
Üye
anlıyorum tabiki bu cihazlarda hayatın var, kişisel verilerin var, geçmişin var, inşallah düzelir
mellosh
Üye
Konu Sahibi
kurdum bekliyorum
By_Casparov
Üye
telefonunu pc ye ovi suite modunda bağla..
Önüne bi pencere açılırsa kapat..
Sonra nokıa pc suite programını aç ve telefonunu tanımasını bekle
sonra programda bazı bilgiler gözükür rehber ajanda mesajlar.. Burdan mesajlara gir bakalım mesam gözüküyo mu
mellosh
Üye
Konu Sahibi
ovi suite yok pc suite,depolama,medya aktarım var
By_Casparov
Üye
pc suite işte
gece kafa duraksıyo tabi
mellosh
Üye
Konu Sahibi
taktım bi ekran var önümde telefona şarj aleti takmaya çalışan onu bekliyorum şimdi)
By_Casparov
Üye
nasıl yani
mellosh
Üye
Konu Sahibi
yaptım yaptım ama olmadı sanırım sadece 9 mesaj var o da 6 saattir gelenler
By_Casparov
Üye
hmm.. Harbiden yapacaq bişy kalmadı ya
geçmiş olsun bnm elimden bu kadar geliyo ama sanki telefon elimde olsa yapabilrm gibi bir hisse kapıldım
mellosh
Üye
Konu Sahibi
napalım Bartın uzak olmasa valla getirirdim,sevdiceğin yeni güzel mesajlar atmasını beklemekten başka çare yok