Mesaj Yedekleme Dosyası Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj Yedekleme Dosyası Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?
Arkadaşlar ben hafıza kartına yedeklediğim mesajları dosya halinde nasıl bulabilirim hafıza kartında ? bunu bilen varsa yardım ederse sevinirim (:

Not: Suite ile yapmak istemiyorum. Dosyasını bulup istediğim zaman daha kolay şekilde yapmak istiyorum.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
o mesajları nokia pc suite ile bilgisayarına alabilirsin. yada ovi ile yedekler nbu explorer ile ovi yedeğini acar mesajları cekersin dosya içerisinden.

hakan_710

hakan_710

Üye
mesajlar c:\private\1000484b klasörünün içinde yalnız yedek alıp tekrar attıktan sonra çalışır mı bilemem. belle de ve annada denemedim baştan söliim ama n73 te falan sorunsuz :)

krocix

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite dışında demiştim. direkt dosyayı bulmak istiyorum

----------Eklendi @ 17:04:51 ---------- Yazıldı @ 17:04:27 ----------

mesajlar c:\private\1000484b klasörünün içinde yalnız yedek alıp tekrar attıktan sonra çalışır mı bilemem. belle de ve annada denemedim baştan söliim ama n73 te falan sorunsuz :)

malesef öyle bi klasör yok :\

hakan_710

hakan_710

Üye
nasıl yok nerden bakıyosun sen? x plore tarzı dosya yöneticisi yükleyip gizli dosyaları görme seçeneğini açacaksın ve telin hackli olacak ii bak

ASC33

ASC33

Üye
Arkadaşlar ben hafıza kartına yedeklediğim mesajları dosya halinde nasıl bulabilirim hafıza kartında ? bunu bilen varsa yardım ederse sevinirim (:

Not: Suite ile yapmak istemiyorum. Dosyasını bulup istediğim zaman daha kolay şekilde yapmak istiyorum.

bilgisayarından gizli dosyaları göster seçeneğini işaretle hafıza kartında ana dizinde "backup" diye bir kalsör görünecek onun içinde.

• Beğen
Tepkiler: krocix

krocix

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarından gizli dosyaları göster seçeneğini işaretle hafıza kartında ana dizinde "backup" diye bir kalsör görünecek onun içinde.

harikasın arkadaşım çok teşekkür ederim beni suite zımbırtısıyla uğraştırmaktan kurtardın. suite ile kaydediliyor ama geri alınamıyor nedense. Ama bu şekilde birden fazla yedekte yapabiliyorum dosya isimlerini değiştirip. teşekkürler.

ASC33

ASC33

Üye
rica ederim ne demek işin görüldüyse yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt