Mesaj yazımı !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samuhack

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj yazımı !!
Bence mesaj yazımı serbest olmalı. Özel mesaj göndereyim dedim sitede aktif olmam gerekiyormuş elimden geldiğince aktif olurum ama işim görülecekti hemen atabilseydim veya ne bileyim daha rahat olabilecektim aciliyet meselesi yüzünden bir engel teşkil ediyor bence... Ziyaretçi defterini buldum kişilerin oraya bir şey yazacaktım 50 mesaj istiyorsunuz. Bu da bir engel benim için. Benim gibi düşünen üye var mıdır bilmiyorum ama ben bundan rahatsızlık duydum ve kalkmasını öneriyorum. Onun dışında site mükemmel bir site aradığımızı bulabileceğimiz sitelerden biri...

• Beğen
Tepkiler: cres557

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Sitemizde böyle bir uygulamanın olmasının sebebi daha önce yaşanılan sorunlardan kaynaklanmaktadır.
Şöyle ki : Fake üyelik diye adlandırılan sahte üyeliklerin bu şekilde az da olsa önüne geçilmeye çalışılıyor. Ayrıca başka forum sitelerinden bazı insanlar kendi sitelerinin reklamını yaparak üyelerimize özel mesajlar çekiyor. Ya da üyelerimize hemencecik yeni üyeliklerle kışkırtmalarda bulunuluyor. Şİmdi diyebilirsiniz ki istese 50 mesaj yazıp yine bu özelden rahatsız etmeler devam edebilir ;ama bu 50 mesajı böyle niyeti olan insanlar, genelde anlamsız mesajlar yazarak sağlarlar. Eee biz de bu tür mesaj yazan üyeleri uyarır ya da banlarız ki daha önce çok yaşanmıştır.
Keşke birileri rahat dursa da yeni üyelerimiz istedikleri kişiye ya da kişilere istedikleri zaman ulaşabilseler..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Suistimal ediliyor o yüzden yasak, yeni bir üye sonuçta tanımadık bilmedik bir insan :)
Yöneticilerle iletişim açık, özel mesaj yoluyla onlara sorunu sorabilirsin tabiki sorununla ilgili bölümün yöneticisine :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Suistimal ediliyor o yüzden yasak, yeni bir üye sonuçta tanımadık bilmedik bir insan :)
Yöneticilerle iletişim açık, özel mesaj yoluyla onlara sorunu sorabilirsin tabiki sorununla ilgili bölümün yöneticisine :)
+ 1

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
+2:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Maalesef herkes sizin kadar masum degil ve düşünceler bu kadar güzel degil. Sitemize üye olan bir kısım insanların amacı ne yazık ki Reklam oluyor, büyümeleri için reklam yapma ihtiyacı hissediyorlar ve ordan burdan üye çalmak işleri ile uğraşıyorlar. Bizim aslında bu konuda rahatsızlgımız yok yani üye eğer bir mesajla kanıp baska sitelere yönelecekse zaten yönelsin zira üyeden bol birşey yok ancak durum yönetim açısından can sıkıcı oldugundan, böyle bir karar almak durumunda kaldık ama birşeyi de unutmadık ki, mesaj sayınız ne olursa olsun yeni üye dahi olsanız yöneticilere her zaman özel mesaj atabilirsiniz..

darülmendep

darülmendep

Üye
Hayır böyle iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt