Mesaj ''Oturumlar''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj ''Oturumlar''
Arkadaşlar Merhaba ;

Bundan yaklaşık 4-5 gün önce farkettim bu sorunu. Sorunu tam olarak anlatmaya çalışacağım ...

Arkadaşımdan mesaj geldiğinde direkt olarak ona cevap yazamıyorum. Yani oturum iki kez açılıyor. Yani kutucuklu görüşme yapamıyorum. Mesaj görünümü ayarlarına baktım Oturumlar olarak duruyor.

Basit birşeydir belki ama yardımlarınızı bekliyorum ..

asigsasi

asigsasi

Üye
resimdeki gibi yapıp oturumları seçebilirsin

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Arkadaşlar Merhaba ;

Bundan yaklaşık 4-5 gün önce farkettim bu sorunu. Sorunu tam olarak anlatmaya çalışacağım ...

Arkadaşımdan mesaj geldiğinde direkt olarak ona cevap yazamıyorum. Yani oturum iki kez açılıyor. Yani kutucuklu görüşme yapamıyorum. Mesaj görünümü ayarlarına baktım Oturumlar olarak duruyor.

Basit birşeydir belki ama yardımlarınızı bekliyorum ..

Hata Biraz Garip. Oturumlara Girince Hiç Yazmaya İzin Vermiyor Mu ?

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi

Hata Biraz Garip. Oturumlara Girince Hiç Yazmaya İzin Vermiyor Mu ?

Şöyle; şimdi size bir arkadaşınızdan mesaj geldi, sizde ona cevap yazacaksınız. Hemen alt tarafa geçip (Yazman için dokunun) İşte bu bende şöyle oluyor mesaj geliyor birinden, ben hemen o ekrandan çıkmadan aşağıya gelip cevap yazamıyorum. Ancak yeni mesaj oluştur diyorum.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Yinede Birşey Anlamadım Açıkcası. Ama Yapabileceğin, Soft Format Veya Hard Format.

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi hani böyle kutucukla mesajlaşılıyor ya, ben onu yapamıyorum. Yani bir mesaj geldi hemen ona cevap yazamıyorum. O mesajdan çıkıyorum, yeni mesaj yaz diyorum. Yani chat gibi düşünün (İphonedaki)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Şimdi hani böyle kutucukla mesajlaşılıyor ya, ben onu yapamıyorum. Yani bir mesaj geldi hemen ona cevap yazamıyorum. O mesajdan çıkıyorum, yeni mesaj yaz diyorum. Yani chat gibi düşünün (İphonedaki)

Maruz Gör :) Ama Bilgim Yok Ve Bir Program Veya Modda Engelliyor Olabilir. En İyisi Dediğim Gibi Yap Ama Dikkat Et Verilerin Silinecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt