MertcaN9
Üye
Mesaj Klavyesini Değiştirme ?
arkadaşlar öncelikle tüm maxicep kullanıcılarının yeni yılını kutlarım yeni yıl hepinize sağlık ve mutluluk getirir inşallah. hep birlikte sağlıklı nice mutlu yıllara
gelelim diğer bir hususa arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben mesaj yazmadan hiç memnun değilim şuan symbian belle kullanıyorum ama annadan beri aynı sorun ilk aldığımda telefonun o büyük mesaj yazma kısmı çok hoşuma gidiyordu çok kolaydı aynısı olmasada ona yakın bir mesaj yazma klavyesi istiyorum eğer varsa böyle bir imkan yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

gelelim diğer bir hususa arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben mesaj yazmadan hiç memnun değilim şuan symbian belle kullanıyorum ama annadan beri aynı sorun ilk aldığımda telefonun o büyük mesaj yazma kısmı çok hoşuma gidiyordu çok kolaydı aynısı olmasada ona yakın bir mesaj yazma klavyesi istiyorum eğer varsa böyle bir imkan yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

o kadarını bilmiyor değilim güzel arkadaşım ama fabrikadan çıkan ilk haliyle olan klavyeyi hatırlarmısınız bir resmen bu klavyenin iki katıydı ayrıca arada boşluklar yoktu ben onu demek istiyorum yoksa biliyorum alfsayısal tuş olduğunu arkadaşım