Mesaj Klavyesini Değiştirme ?

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj Klavyesini Değiştirme ?
arkadaşlar öncelikle tüm maxicep kullanıcılarının yeni yılını kutlarım yeni yıl hepinize sağlık ve mutluluk getirir inşallah. hep birlikte sağlıklı nice mutlu yıllara:havai:

gelelim diğer bir hususa arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben mesaj yazmadan hiç memnun değilim şuan symbian belle kullanıyorum ama annadan beri aynı sorun ilk aldığımda telefonun o büyük mesaj yazma kısmı çok hoşuma gidiyordu çok kolaydı aynısı olmasada ona yakın bir mesaj yazma klavyesi istiyorum eğer varsa böyle bir imkan yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
:oke:

Suyaka

Suyaka

Üye
Büyük mesaj yazma kısmı dediğin rakamlarla harflerin bir arada bulunduğu klavye mi?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen öyle corby de ki gibi.. hani telefonun güncelleme yapılmadan ilk hali var ya büyük büyük klavye var tuşlar bir arada o halini istiyorum işte

Suyaka

Suyaka

Üye
Kardeşim, klavyeyi o haline getirmek için klavye açıkken seçenekler menüsüne girip Alfasayısal Tuştakımı'nı seçmem yeterli ;)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ama hakaret kabul ederim cidden :kop: o kadarını bilmiyor değilim güzel arkadaşım ama fabrikadan çıkan ilk haliyle olan klavyeyi hatırlarmısınız bir resmen bu klavyenin iki katıydı ayrıca arada boşluklar yoktu ben onu demek istiyorum yoksa biliyorum alfsayısal tuş olduğunu arkadaşım :good:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
klavyeden bende cok asırı rahatsızım.. swipe falan yukledım ama hayır ya istediğim o değil... istediğim ıphone klavyesi.. bu ilk mesajdaki klavye birazcık andırıyor deneyeceğim..

----------Eklendi @ 10:56:19 ---------- Yazıldı @ 10:54:40 ----------

bunun tuslarıda kendı klavyesındekınden buyuk degıl kı??

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
aynen suat abi bende istiyorum ya ama ben IPHONE filan istemiyorum telefonun fabrikadan ilk çıktığı halde ki klavyeyi istiyorum çok büyüktü ya ve tuşlar birleşikti ben onu istiyorum :ağlarım:

Suyaka

Suyaka

Üye
Abi ekran boyu belli tuşlar belli bu mesafeyi daha fazla genişletemeyiz :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ya ama en azından tuşların birleşik olduğu yada başka bir klavye kullanma şansımız hiç mi yok :(

Suyaka

Suyaka

Üye
ya ama en azından tuşların birleşik olduğu yada başka bir klavye kullanma şansımız hiç mi yok :(
Açtığım diğer konuya bak istersen. ( Eklenti-Swype için yeni görsel ) Gördüğüm en iyi klavye diyebilirim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
pek hoşuma gitmedi o boyut olarak ama yinede saol yardımın için :dry:

Suyaka

Suyaka

Üye
pek hoşuma gitmedi o boyut olarak ama yinede saol yardımın için :dry:

Rica ederim ne demek. Ben merak ettim senin bahsettiğin klavyeyi. Görsel bulabilirsen buraya koy, ben de o doğrultuda istediğini bulayım ne dersin? ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır iphone gibi qwerty klavye yapsaydın ya c6-01 de ole yazmak için insanda incecik parmak lazım

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
projectmaximo

projectmaximo

Üye
hocam mobilde olduğum için nasıl bir klavye istediğini pek anlamadım ama boşluksuz olsun faoan demişsin.benim kullandığım temadan dolayı böyle oldu klavyem ve gayet memnunum.farklı temalar deneyerek klavye görünümünü de değiştirebilirsin:)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan istediğim klavye tam canlanmadı kafalarda çünkü herkeste hemen hemen anna yada belle var işte arkadaşlar hiç güncelleme olmadan ki klavye

vukuf

Üye
Benimde benzer bir sorunum var. Tekrar ayrı bir başlık açmak da istemedim.
Acemisi olduğum telefonda;
-Mesaj bölümüne girdikten sonra kaybolan bir klavye var. Olması gereken yere dokunuyorum, mesaj yazıyor ama harfleri görmem mümkün olmuyor.

Yani yazdığım mesaj gözüküyor,bastığım tuşlar gözükmüyor.

Yardımcı olursanız duamı alırsınız :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yaw mert alfasayısal o resimdeki ya . Başka sorun var mı ?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Yahu adam diyor ki ilki daha büyüktü
Yeni güncelleme ile gelen çok küçük arada bosluklar var ben pr 1.0 de gibi buyuk yapabilirmiyim
Diyor

Başka birsey istemiyor.

Üst Alt