Mesaj iletildi yazıyor ama karşı tarafa gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

DepresiffkoLik

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj iletildi yazıyor ama karşı tarafa gitmiyor
Tek bi kişi için bu sorun geçerli digerlerine attıgım mesajlar iletildi yazıyor ve gidiyor ancak bi arkadaşıma yolladıgım mesajlar iletildi yazıyor ancak gitmiyor deliricem :S

• Beğen
Tepkiler: feyzanurrr

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Krdesm Hc Knt var mı Hattın da ??

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Karşı tarafta vardır sorun

forumlaorg

Üye
arkadaşım benim hattım turkcell sms im var herkeze msj gidiyor ama manitama gitmiyor :) msjlaşıyorduk kaç gündür ama ama bugün msj atıyorum iletiliyor ama gitmiyor başka telden atıyom gidiyor müş.hizmetlerini aradık sorun yok diyor kafayı yicem valla ya :S bi yardım arkadaşlar

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
arkadaşım benim hattım turkcell sms im var herkeze msj gidiyor ama manitama gitmiyor :) msjlaşıyorduk kaç gündür ama ama bugün msj atıyorum iletiliyor ama gitmiyor başka telden atıyom gidiyor müş.hizmetlerini aradık sorun yok diyor kafayı yicem valla ya :S bi yardım arkadaşlar

aynısı banada oluyo kesin msjlaşmalara bakıo ordaki dürzüler kıskançlar çünkü etrafımdaki herkesde böle bi mokluk var :D bide mesaklar beklemede oluo sonra hepsi birden gelio .D

forumlaorg

Üye
benim sorun öyle deyil hala devam ediyor bula bula benim tel. bulcaklar

messevim

messevim

Üye
ilk de fa karşılaşıyorumm

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
Msj Ayarlarında Aynı Msj yoLuyLa Cvp Ayarı var Onun Hayır oLması qerekiyor Birde Ordan Bakıver.

murat24

Üye
aynısı bende de oldu 2 gündür karşı taraftan mesaj alamıorum ve benim attığım mesajlar gitmiyor. diğer numaralardan alıyorum ve atıyorum sadece arada sırda gelio :S

Pckopat*

Pckopat*

Üye
karşı taraf mesaj gönderilemeyen telefon numarasını kendi telefonundan filtrelemiş olsa gerek ancak o durumda müşteri hizmetlerinde bi sorun gözükmüyo yoksa onun dışında şebekeye bağlı bi problem olduğunda mutlaka belli olur..

yahchin116

Üye
arkadaslar bulun bı cozum nıe oluyor bole benımde manıtayla oldu bu

fuatfurit

Üye
Bendede aynı sorun var ama bi kişiye özel benimde ama anlamadığım şey herkese giderken ona gitmiyor ama bi sefer telefonla aradım dedim mesajlarım sana gelmiyor mu ? diye oda yok gelmiyor dedi arkasından mesaj attı ... düzeldi gelmeye başladı sonra gene aynı oldu :D sonrada beni engelliyor mu diye düşünmeye başladım ama bilemiyorum

coyn

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım hatta 5 msjdan sonra bedava diyorlar yolluyorum paraları götürüyorlar inanmıyorum turkcellede...

fishout

Üye
valla ne diyim forumlarda klasik özelliklerimizden biri olmuş biri bi dert yanmış çözüm yerine arka arkaya daha çok dert yanmışlar farklı konular üzerinden ayrıca çözümlemeden kapanmış.

Üst Alt