mesaj hafizasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
mesaj hafizasi
merhaba arkadaslar. ben c:tel hafizasindaki mesajlari nasil e:hafiza kartina tasiyabilirim?

YsF_90

Üye
biraz baktım telefondan ama telefon üzerinden böyle bişey yapılır mı bilmiyorum ben bulamadım. ama belki bilgisayar üzerinden programlarla olabilir

hdr...

Üye
kayıt yerini hafızakartı olarak seç otomatik olarak taşır.
mesajlar/seçenekler/diğer e git ordan kullanılan hafıza'hafıza kartı olarak seç

YsF_90

Üye
kayıt yerini hafızakartı olarak seç otomatik olarak taşır.
mesajlar/seçenekler/diğer e git ordan kullanılan hafıza'hafıza kartı olarak seç

5800 da hafıza değiştiğin zaman taşımaz. şu an diğer hafızaya geçse boş gözükür.

dmrc1143

Üye
    Konu Sahibi
evet, aynen oyle oluyor.
benim hem c:`de hemde e:`de mesajlarim var ve bunlar tek hafizada birlestirmek istiyorum.

nokia herşeyi düşünmüş bu bir sıkıntı değil sorunda değil çözümü basit nokianın telefon için olan yazılımı bunu yapabiliyor.Yedekliyor zaten senkronize yapınca ama telefon hafızasına taşımak istiyorsanız onuda Nokia Ovi Suite ile yapabilrisiniz.

Nokia Ovi Suite programı ile hafıza kartındaki msjları telefona aktarılması!

Önce Msj hafızasının hafıza kartında olduğundan emin ol.
- USB ile telefonu bağla pc ye
- Nokia Ovi Suite programını çalıştırın
- Nokia Ovi Suite programını aç MESAJLARINI Senkronize et.
- Nokia Ovi Suite MESAJLARA gir Sol üstteki menü kısmında "TÜMÜ" yazan yerde msjlarının pc aktarılmış olanları yani son senkronizeden sonra tamamını göreceksin orta bölümde listelenmiş bir şekildedir msjlar fakat burda gelen ve gidenleri tek listede aynı bölümde göstermektedir Giden msjlarınız MAVİ OKla gösterilmiştir Gelen msjlarınızda YEŞİL OKla bunu kontrol et eksik msjınız olmaması gerek.

- PC çıkarın tlfnu.menüden şimdi msj hafızasını telefon olacak şekilde değiştirin.
- USB ile yeniden bağlayın telefonu MESAJLARI otomatik senkronize edebilir sorun olmaz bu yada otomatik yapmıyorsa siz tlefon hafızasında msj varsa yeniden senkronize edin tlf hafızasındaki mesajlarınızıda pc aktarsın.
- Nokia Ovi Suite programından MESAJLARA girin sol üssten yine "TÜMÜ" tıkladığınızda orta kısımda yine msjlarınız duruyor listelenmiş bir şekilde
- Sol alttada telefonun kendi içeriğine ulaşmamızı sağlayan bölüm var orda GELEN GİDEN TASLAKLAR die telefonun içindeki msjlar listelenmekte ordaki msjlardan mavi olanları seçecek mause ile sürükleyip giden kutusuna taşıyabilirsiniz yeşil olanlarıda gelenlere taşıyarak pc den telefona aktarmış olursunuz msjlarınızı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...