mesaj gönderirken hata veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
mesaj gönderirken hata veriyor
Arkadaşlar bi el atarsanız sevinirim ya. mesaj atarken gönder dediğimde "mesajlar:özellik desteklenmiyor" hatası alıyorum bidaha gönder dediğimde eski, başkasıyla konuşup sildiğim mesajların birini gönderdiğim mesajın sonuna ekliyor onun için istemediğim mesajlar anneme babama vs attığımda onlara gidiyor bu hata sadece oturumlarda oluyor mesajı gelen kutusunda açıp cevap yazdığımda olmuyor. Forumda araştırdım aynısı bi arkadaşta da olmuş hard format at demişler hard format attım sonra da flashladım yine devam ediyor bu sorun sorun. yardım ederseniz sevinirim arkdaşlar.
Bu arada hayırlı bayramlar :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşım yazılım sorunu var sende yeniden yazılım atman lazım.

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yazılım sorunu var sende yeniden yazılım atman lazım.

yukarıda söylemiştim flash attım hala devam ediyor.

- - - Eklendi - - -

beyler yokmu bi anlayan el atın bi

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
sorun hala devam ediyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Valla Sorun İlginç. Nokia Destek Hattına Başvur, Garantili İse Gönder İstersen.

theruhix

Üye
Aynı sorun bende vardı bnde sadece başkasın yolladğım msj diğernin sonuna geliyordu berbattı ama refreshe flasnladım baya format flnda attım düzEldi BNCE SUİTEDE SON 2 HAFtnn yada daha eski bi seçeneği seçip mesajlarını sil . hfzAna yer aç bölümnden

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bende vardı bnde sadece başkasın yolladğım msj diğernin sonuna geliyordu berbattı ama refreshe flasnladım baya format flnda attım düzEldi BNCE SUİTEDE SON 2 HAFtnn yada daha eski bi seçeneği seçip mesajlarını sil . hfzAna yer aç bölümnden

zaten mesajlar silinmiş hafızada yer var silinmiş mesajları ekliyor...

- - - Eklendi - - -

Valla Sorun İlginç. Nokia Destek Hattına Başvur, Garantili İse Gönder İstersen.

garantisi var arkadaşım ama servise göndermek istemiyorum yeni yazılım atıp gönderecekler onuda zaten ben yaptım olmadı

asigsasi

asigsasi

Üye
birde şöyle dene bilgilerini yedekle depo hafızasını ve hafıza kartını biçimlendirip hard format at ve flashla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt