Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mesaj gönderimiyorum acil yardım :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy
Üye
Konu Sahibi
mesaj gönderimiyorum acil yardım :(
arkadaşlar telim c6-01 telden hiç bir yere mesaj atamıyorum mesaj gönderilemedi diyor soft format attım ama yine düzelmedi önceden mesaj göndermede takılıyordu şimdi ise hiç mesaj gitmiyor lütfen yardımcı olursunaniz sevinirim.
cyber
Üye
microsoft apps 2 varsa ondan olabilir
[ENGİN]
Üye
sim kartını çıkarıp yeniden taktın mı?
afsinbeyyy
Üye
Konu Sahibi
sim kartıni çıkarmadim şimdi cikartip deniyorum kardeşim.
arkadaşlar telim c6-01 telden hiç bir yere mesaj atamıyorum mesaj gönderilemedi diyor soft format attım ama yine düzelmedi önceden mesaj göndermede takılıyordu şimdi ise hiç mesaj gitmiyor lütfen yardımcı olursunaniz sevinirim.
Merhaba dostum hattım turkcell bende gönderemiyorum aynı şekilde babamdan da denedim göndermiyor oda turkcell büyük ihtimal belli şebekeler yada ana şebekeden kaynaklanıyor olabilir ya da arkadaşların dediği gibi
Microsoft aps den kaynaklanıyor olabilir yükleyip sildiysen de yapabilir belli olmaz...
Silinen Üye 440290
Kapalı Hesap
mesaJ merkezi numarası yoktur belki
cyber
Üye
sorunun düzelmiş olması lazım
afsinbeyyy
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyeleriniz için çoook teşekkür ederim sorun düzeldi turkcelden kaynaklaniyormuş galiba . .