FormpR
Üye
Mesaj Gönderemiyorum
SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR, -2 TL BAKİYEM VARDI VE MESAJ GÖNDERİRİM SANIYORDUM AMA -'DE OLDUĞU SÜRECE ÜCRETSİZ BİR MESAJDA OLSA GÖNDERİLMİYOR. TL YÜKLEYİNCE DÜZELDİ.
Arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır devam eden mesaj gönderememe problemim var. Ne yaptıysam düzelmedi. Mesaj geliyor, arama yapabiliyorum, internete bağlanabiliyorum ancak hiçbir şekilde mesaj gönderemiyorum.
- Vodafone Müşteri Hizmetlerini aradım "hattınızı güncelliyorum telefonunuzu yeniden başlattıktan sonra sorununuz düzelecektir" dedi ama hiçbir şey değişmedi.
Telefonum: Nokia 5800 XM
Hattım: Vodafone
Mesaj Merkezi Numarası: +905429800033
Tercih Edilen Bağlantı: GSM/UMTS
D.N: Bu kodları denedim ama sorun çözülmedi; ##002# - ##004# - ##21# - #33*1111# - #35*1111#
Sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır devam eden mesaj gönderememe problemim var. Ne yaptıysam düzelmedi. Mesaj geliyor, arama yapabiliyorum, internete bağlanabiliyorum ancak hiçbir şekilde mesaj gönderemiyorum.
- Vodafone Müşteri Hizmetlerini aradım "hattınızı güncelliyorum telefonunuzu yeniden başlattıktan sonra sorununuz düzelecektir" dedi ama hiçbir şey değişmedi.
Telefonum: Nokia 5800 XM
Hattım: Vodafone
Mesaj Merkezi Numarası: +905429800033
Tercih Edilen Bağlantı: GSM/UMTS
D.N: Bu kodları denedim ama sorun çözülmedi; ##002# - ##004# - ##21# - #33*1111# - #35*1111#
Sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.