Mesaj Geldiğinde Tuş Kilidi Otomatik Açma Programı Bilen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
engin523

engin523

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj Geldiğinde Tuş Kilidi Otomatik Açma Programı Bilen?
Arkadaşlar ben i sms deki gibi mesaj geldiğinde tuşların otomatik açılmasını istiyorum bunun için bi program önerebilirmisiniz bana

cj-rap

Üye
Bnm bildiğim nunlock vardı. Tuşkilidini iphone gibi yapıor ama v60 larda stabil değil yani ilk önce kendi ekranını sonra nunlock u açman gerekiyor :(

engin523

engin523

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya benim istediğim mesaj geldiğinde ben hiç bişey yapmadan tuş kilidini açması i sms gibi sadece mesaj yazma ekranını iştemiyorum sohbetten konuşuyorum oda aynı işi yapıo i sms sorun çıkarıyor bazen onun için

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Yok ya benim istediğim mesaj geldiğinde ben hiç bişey yapmadan tuş kilidini açması i sms gibi sadece mesaj yazma ekranını iştemiyorum sohbetten konuşuyorum oda aynı işi yapıo i sms sorun çıkarıyor bazen onun için
Bildiğim kadarıyla yok.Ama o pek kullanışlı olmuyor.Telefon cepte sms gelince tus kilidi açılıyor sonra sen onu cepten çıkarana kadar nerelere giriyo tel bir bilsen :pro:

engin523

engin523

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla yok.Ama o pek kullanışlı olmuyor.Telefon cepte sms gelince tus kilidi açılıyor sonra sen onu cepten çıkarana kadar nerelere giriyo tel bir bilsen :pro:

Yok ya i smste kullandım benim için kullanışlı kişiden kişiye değişir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt